Hai...

>> Wednesday, July 23, 2008

Photobucket

Rasanya macam dah lama ReMy x tulis blog ni, nak tau kenapa?

1. Sebab internet kat umah ReMy slow, tp skunk da ok...

2. Sebab ReMy banyak assignment, biasa la student.

3. Sebab ReMy asik ngantok jer time sampai rumah, hehe...

Tu jer la alasan yang ReMy ada, munasabah x?


Sekarang ni ReMy ada assignment subject Photography 2, ReMy kena shoot model & product. So ReMy guna produk jenama DKNY yang baru tu (merah) & model ReMy guna khidmat kawan Sekolah Menengah dulu, huhu...

Lepas shoot nanti (lagi 2 minggu) ReMy kena edit lak picture tu supaya jadi launch add. Best sesangat, x sabar lak rasanya...

Sekarang ni, satu kelas kena fokus pada Studio 2. Kitorang kena fikirkan nak ubah apa pada studio 2 tu supaya nampak cantik masa MQA datang nanti (4 Ogos 2008). Lecturer bagi idea semalam nak buat corak negatif & positif kat bahagian belakang.

Yang penting ReMy nak tolong ngecat dinding sebab memang minat ReMy ngecat2 ni, sesaper yg nak ReMy ngecat rumah dia contact lah k. Dail no ni, 017 - tekan2 x dapat (wakakaka)...

Anyway, hidup ini harus sentiasa ceria...

0 comments:

Post a Comment