Kata Laluan...

>> Monday, July 14, 2008

Photobucket

Hi, ni blog pertama ReMy...

Korang sumer mesti dah kenal ReMy kan?

Alaaa, x kan x kenal. ReMy yg cute & smart kat MySpace tu (pasan jerk)...

Bagi yg x kenal lagi tu, layarilah laman web www.myspace.com/re_my87

ReMy baru jer nak berjinak-jinak ngan blogger ni, nak tau saper yg membuat ReMy mula berjinak-jinak ngan blogger ni?

Ofcourse ar nuar, my best frenz dari MySpace...

ReMy tengok blog Nuar ngan Wanie mcm best jerk, so ReMy pun ikut nak wat sbb ReMy ni kan suka ikut org, huhuhu...

Sebab ReMy baru mula dari bawah, tolong ReMy k kalau ReMy x faham sangat sbb ReMy ni mmg x suka akan sesuatu yg menyusahkan. Setiap kali ReMy ada masalah, ReMy akan minta tunjuk ajar dari anda semua wahai teman-teman...

Bagi yang mula-mula buka Blog ReMy ni, nampak terus warna hitam (jangan risau, anda masih berada di bumi yg nyata) sebab ReMy memang minat ngan warna hitam sejak baby lagi, huhu...

Warna hitam dah sebati ngan ReMy dan tiada warna lain yang dapat menggantikan hitam, dan anda pasti tertanya-tanya kenapa tulisan warna purple kan?

ReMy pilih purple disebabkan warna kesukaan penyanyi kesayangan ReMy (Mariah Carey)...
Kalau ReMy pilih warna hitam jugak untuk tulisan, korang sumer nak bacer aper?
(betul kan?)

Yang di bawah ni adalah pic ReMy masa muda2 dulu (2006) selepas berjaya mengurangkan berat badan dari 120kg kepada 65kg...

Photobucket

ReMy mula kurangkan berat badan pada tahun 2005 (lepas SPM) sebab malu ngan diri ReMy yg selalu dihina dan dikutuk dan dicaci dan dimaki (samer jer maksudnyer)...

Selepas 6 bulan berusaha dengan gigihnya, ReMy berani menampilkan diri di khalayak ramai. ReMy ubah cara penampilan dan style rambut dan segalanya dibantu oleh my lovely grandmother...

ReMy juga memberanikan diri pergi ke Reunion Class pada 2006, dan pada masa tu ReMy dipandang aneh sebab sumer x dapat cam...

Time tu la masa yang paling ReMy suka sebab dipandang macam bintang terkenal, cewwah...

Bagi anda yg inginkan bentuk badan seperti ReMy, makanlah Quacker Oat untuk sarapan pagi dan Quacker Oat untuk makan malam dan lebihkan minum mineral water...

ReMy ada dapatkan rawatan muka (facial treatment) di Klinik Pakar Kulit Ko yang beralamat di
No. 6A-22A, Jalan Temoh,
Off Jalan Goh Hock Huat,
41400 Klang, Selangor Darul Ehsan
.


Dr yang merawat ReMy bernama Dr Chu Kooi Yen, dia memang lawa dan x der satu cacat cela pun kat muka dia...

Tapi ReMy dah lama x buat treatment dekat sana disebabkan kesibukan yang melanda diri ini, ReMy akan start balik hari Rabu ini (16 July 2008) sbb Dr Chu da bising...

Dr Chu memang selalu ingatkan customer dia untuk wat treatment sebab nak yg terbaik untuk customer dia dan yang terpenting sekali duit (x baek la ReMy ni)...

4 comments:

zull_palee July 14, 2008 at 11:14 PM  

he5...
cubaan yg baek remy...
itam nmpk kemas...hu5...
cam rain plak...hu5...
hope blog niew best eh nnt....hu5...wee....

you are now in my zone July 14, 2008 at 11:36 PM  

wah...gud start! besh2! maceh2 mentioned namer nuar plak tu...hargai cgt2... :-D

F . A . I . R . U . S July 15, 2008 at 3:23 PM  

hehe..
not bad..
actually, bukan sumer suker wat blog ni..
fai pun dulu samer gak cam remy..
xtau sgt pasal blog2 ni..
nasib baik klas computing kat kolej ni ader ajau wat blog..
so fai pun start wat blog..
tu pun sebab ader assignment yg kena wat guna blog..
klu x smpai skrg xder blog..
nnt singgah ler blog fai k..

www.pastryboyz.blogspot.com

blog fai x special sgt cam remy nyer..

just simple jer..

anyway keep it up k..

Post a Comment