Keseronokan...

>> Wednesday, July 23, 2008

Photobucket

Dalam blog ReMy yang berjudul "Hai" pada 23 July 2008 ada menyebutkan tentang pihak dari MQA yang akan datang ke Cosmopoint untuk memeriksa segalanya termasuk student.

Pada hari ini / 23 July 2008 (2.00 pm ) seramai 124 pelajar yang terpilih telah berkumpul di bilik 04-07 di Cosmopoint cawangan Klang untuk diberi taklimat tentang apa yang perlu dilakukan semasa pihak dari MQA datang...

Pelajar yang terpilih ni akan disoal siasat tentang Cosmopoint dan diberi tugasan yang sungguh mencabar supaya pihak dari MQA berpuas hati.

Selepas mendengar taklimat dari Pn. Ainol, pelajar dibahagikan mengikut kos yang diambil dan ReMy semestinya di dalam group Graphic Design. Dalam group ni, mesti ada jawatankuasa dan seperti biasa ReMy kena tulis nama di white board...

Di bawah ni adalah nama-nama dan jawatan yang telah diberi :

KELAB SENI REKA GRAFIK

Penasihat
- Pn. Fadilah Md. Yassin
- Pn. Ainol Fauziah Abdullah
- En. Shaiful Nizam Rahmat


Pengerusi - Toh Wooi Ming
Naib Pengerusi - Nurul Idayu
Setiausaha - Muhammad Rahimi (ReMy)
Bendahari - Siti Seri Syuhadah

AJK
- Semester 1/2 - Muhammad Nadzmi
- Semester 3/4 - Jamuna Assathamby
- Semester 5/6 - Julia Sariman
- Semester 7 - Ganesh Madevanin

So, semua akan bertanggungjawab untuk memastikan bahagian grafik 100% sedia dan teratur pada masa tu (4 Ogos & 5 Ogos 2008).

Tapi semua ni enjoy jer sebab semuanya saling kenal mengenali dan yg paling best time cat dinding nanti. Anuar nak ReMy cat ruang tamu raya nanti erk?

Semestinya boleh, huhu...

Semoga semua kerja keras yang diberi ni akan dihargai oleh pihak MQA tu, hehe. Jadi hidup ini haruslah sentiasa senyum, huhu...

1 comments:

hanifthinker April 19, 2009 at 5:34 PM  

kirim salam kat pn. ainol

tq

Post a Comment