Hi All...

>> Sunday, August 10, 2008

Photobucket

Hi semua, da lama ReMy x menjenguk blogger ni sebab bz yg teramat sesangat sejak kebelakangan ni...

ReMy sempat online MySpace jerk, blogger x sempat sgt sbb kat MySpace pun da ramai yg message n mengoment, so x sempat nak tulis blog...

ReMy ambil masa tengah malam or pepagi ni tulis blog sebab masa ni jer ReMy ader masa.

ReMy nak berkongsi satu cerita dengan kengkawan semua, iaitu cerita tentang 6 orang India dan seorang melayu yg bergaduh dalam bus Rapid KL...

Masa dan waktu ReMy dah lupa tapi kejadian tu tetap ReMy ingat sampai sekarang ni. Orang melayu yg dimaksudkan tu adalah ReMy yg x comel sgt ni...

ReMy naik bus Rapid KL dari Klang nak ke Shah Alam daLam pukul 6 petang, time ni ReMy baru balik dari college...

Tetiber ada 6 orang budak sekolah India (4 gurlz dan 2 guyz) naik bus tu dengan riuh rendahnya. Dalam bus tu memang dengar suara diorang jer, bunyinya macam ni "jkkjhczcxsdsfsdvvcdzfsffvv xvfdgn ncngnn" sebab ReMy memang x faham dan time tu tengah pening sesangat...

Sambil diorang bergurau senda dengan kengkawan diorang, ReMy mengeluarkan IPOD untuk menenangkan kepala dengan membuka lagu yg ReMy suka sesangat dengan kadar volume yg maximum...

Sambil dengar lagu, ReMy pandang orang sebelah yg terkejut dengan kekuatan volume yg ReMy buka, tapi ReMy wat x tau jer sebab tgh tension sesangat ngan budak India tu...

Dalam masa budak India tu bergurau senda sesamer mereka, salah seorang antara mereka telah melanggar ReMy yg sedang duduk...

Time ni ReMy dah mula naik angin tapi ReMy tetap mantain cool sebab ReMy kan budak baek...

Lepas 5 minit, dia terlanggar lagi, tapi kali ni sampai laptop ReMy jatuh tersungkur ke bawah, cewwah...

Dengan geramnyer ReMy bangun dan amik laptop tu sambil maki kutuk diorang sampai diorang diam membisu...

Lepas marah, ReMy rasa lega sesangat sebab tu kali pertama ReMy marah di khalayak ramai.

Bagi sesiapa yang nak melihat picture ReMy yang terbaru, layari www.myspace.com/re_my87 dan masuk ke folder pic crazy photo shot, edit studio 2 dan lawatan MQA...

Have A Nice Day...

1 comments:

you are now in my zone August 10, 2008 at 12:46 PM  

motif tiber2 suwoh komen gmbr? hahaha

lawak jer bacer entry ni part marah bebudak india tuh :p

Post a Comment