>> Tuesday, September 30, 2008

Photobucket

Berbuka Bersama N.A.Z.A.R

N.A.Z.A.R merupakan singkatan bagi nama 5 orang jejaka macho iaitu :


N : Nath
A : Anuar
Z : Zaffiey
A : Ajim
R : Remy

Kisahnyer :
29 September 2008 (Puasa ke 29), peluang tidak dilepaskan oleh 5 sahabat ni untuk berbuka puasa bersama-sama sebelum menjelangnya bulan Syawal. Lokasi yang dipilih ialah di KFC, Berjaya Times Square.

Photobucket
Gambar hiasan sahaja...

Remy & Nath bergerak sama-sama dari KTM Shah Alam pada pukul 4 pm menuju ke KL. Setiba di Times Square (cewwah, ayat) kitorang berdua sempat window shopping (sementara tunggu pukul 6) dan Remy sempat beli bag laptop & earphone I-Pod.

X lama lepas tu, Ajim pun sampai dan kitorang berkumpul di Astaka. Tanpa buang masa dan time (sama jer kn?) kitorang terus ke KFC untuk rehat-rehat sambil berbual-bual. Time ni Remy memang x larat sangat sebab dari pagi lagi Remy kemas rumah menyebabkan tenaga berkurangan, hehe...

Pukul 6 lebih, Anuar pun tiba dengan tetiber (macam ahli silap mata). Dah dekat-dekat masa berbuka, kitorang beli makanan (Remy beli Snack Plate) dan seperti biasa pukul 7.08 masa untuk berbuka. Time makan ni, memang sejuk sesangat sampaikan tangan menggigil.

Habis jer makan, time for snappy picture dekat Astaka yang serba hijau bagaikan didalam hutan. Lepas abis snappy jer Zaffiey mengangkat kaki menuju ke destinasinya tapi Remy, Nath, Anuar & Ajim mengambil keputusan untuk window shopping dan Remy sempat beli t-shirt & belt kat SUB.

Photobucket
Nath, Remy, Zaffiey & Nuar

Photobucket
Zaffiey, Ajim, Nath & Remy

Photobucket
Zaffiey, Nath, Anuar & Remy

Time balik pulak...

Remy telah digoda oleh sorang mamat bangla ni dalam train. Bangla ni paksa Remy bagi phone number sambil kaki gesel kat kaki Remy...

Time yang paling menggelikan & melucukan (Nath just gelak jerk)

OMG!!!

2 comments:

Duke Luce Dell'amore September 30, 2008 at 2:57 PM  

wakakakaka!xleh blah!kene ngorat ngan bangla!nath bkn nk slamat kn remy ek??jahat cgt nath!

you are now in my zone September 30, 2008 at 4:04 PM  

wakakaka...tuh dia! welcome to bangladesh :p

Post a Comment