Berbuka Poser ngan kengkawan Blogger

>> Monday, September 22, 2008

Photobucket

10 September 2008 (8.37 pm), Remy dapat message dari Nuar yang berbunyi :

Berbuka Puasa Bloggers

Tarikh : 20hb Sept
Hari : Sabtu
Tmpt : Signature, Aras 2 KLCC
Masa : 5 ptg dan keatas
Tema : Biru Putih

p/s : InsyaAllah, Nuar join gak.. :-)

Wah, lengkap gitu...
Hehe...

Remy x tau sangat sebab Remy baru aktif balik Blogger ni selepas rehat beberapa bulan akibat tekanan study n assignment kolej...

Dua hari sebelum gathering ni, Remy dapat tau yang lokasi telah ditukar ke SOGO...


20 September 2008 (Sabtu)

Pukul 5.10 pm baru Remy bergerak dari Klang menuju ke SOGO, KL. Remy sampai kol 6.30 pm n terus kol Nuar untuk mengetahui lokasi meja, cewwah ayat...

Semua yang Remy jumpa hari tu wajah-wajah baru kecuali Nuar & Ajim. Remy diam jer memerhatikan gelagat kengkawan len yang melucukan dan sebagainya.

Buat pengetahuan kengkawan sumer, Remy ni memang pemalu sikit kalau 1st time jumpa kecuali time jumpa cik Wanie (x tau naper Remy ok ngan cik Wanie)...

Anyway, perjumpaan ngan korunk sumer memang best & happening.

Time balik lak, Remy telah ditumpangkan oleh Zaffril (thanks bebanyak k).

Photobucket

Photobucket

5 comments:

PöJìé PööH... Mulanya di sini... September 22, 2008 at 1:51 PM  

remy jgn la senyap² sgt!!
segan la tau nk borak² klo mcm tuh..

you are now in my zone September 22, 2008 at 10:34 PM  

remy malu2 tucheng kan remy kan...ngee :D

ReMy September 23, 2008 at 5:09 AM  

hehe...
ok pojie, len kali remy x cenyap k...

nuar, meawwww...

cik wanie September 24, 2008 at 7:44 AM  

cik remy cyunk....

hehehehe,
mesti lah ngn cik wanie ok sbb cik wanie kan TERLEBIH PERAMAH,
wakakakakakakakaka:)

~hugs~

ReMy September 24, 2008 at 9:34 PM  

and cik wanie jer yg dapat wat remy gelak ketawer, hehehe...

Post a Comment