Hari Malang...

>> Wednesday, October 22, 2008

Photobucket

Hari ni cuaca elok sesangat...

Langit cerah, awan putih dan matahari x terik...

Tapi, tetiber jer mood Remy x elok sebab...

Handphone N95 Remy wat hal, ada 2 masalah dia wat hari ni :
a) Volume x boleh slow
b) Camera x der flash

Masalah volume tu Remy x kesah sgt tp masalah camera tu yg wat Remy geram sbb Remy ni suka snappy pic masa malam, so kena ader flash.

Pukul 12 tengahari tadi Remy sempat singgah di Centrepoint Klang untuk tengok-tengok model handphone yg latest and Remy tertarik pada Nokia N96, Remy bercadang nk beli yg tu tp harganya agak mahal. Jadi terpaksalah Remy tunggu sampai cukup duit sbb duit yg ada sekarang ni da di badget kan, hehe...

Dalam perjalanan pulang ke rumah sambil mood yg kurang baik, tetiba Remy dapat panggilan dari Cik Wanie yg telah membuat Remy ceria kembali.
Thanks Cik Wanie...

4 comments:

rizz October 22, 2008 at 10:46 PM  

huhuuuk..besh borak ngn cik wanie..:) ala t remy bli je hp tu ble ckup dwet

ReMy October 23, 2008 at 6:36 AM  

mmg best borak ngan cik wanie ni...

asik wat gelak jerk, remy tunggu harga hp tu turun dulu, huhu...

you are now in my zone October 23, 2008 at 10:44 AM  

rosak skt bli yg baru tewos...haiyo :p baiki sudeyh...

ReMy October 23, 2008 at 10:57 PM  

nk baiki?
remy da minat gilerz ngan n96 tu, huhu...

Post a Comment