Double S

>> Saturday, November 15, 2008

Photobucket

Double S?.
Sakit dan Sedih,
Dah lama Remy x update Blogger n MySpace Remy ni, Remy ada cerita pada entry sebelum ni yg Remy ada rasa kurang sehat selepas paper hari Ahad lepas kan?. Thanks pada yang masih ambil berat lagi kat Remy ni walaupun sekarang ni Remy bagaikan bayang-bayang. Remy jatuh sakit sehari selepas wat entry tu, muka pucat, tangan kesejukan, demam, pening yg teramat sesangat. Malam Rabu lepas Remy ngan mak g Klinik Ludher sec 17 Shah Alam jumpa doktor untuk wat pemeriksaan dan doktor kata Remy ni kurang rest, banyak menghadap skrin (bukan Anugerah Skrin tp skrin laptop). Doktor pun ckp yg kemungkinan besar Remy akan RABUN, tapi dia x sure lg, Remy kena check kat klinik mater dulu. Sekarang ni Remy kena rest yg secukupnya atas nasihat doktor dan juga ibunda tersayang. Thanks pada yang sudi sms Remy tatkala Remy x sehat dan membuat hati ni menjadi gembira dan tertawa. Remy akur yang sekarang ni kewujudan Remy x dilihat lagi.

Photobucket

6 comments:

El-Zaffril November 15, 2008 at 10:24 AM  

ala remy... jangan la sedih2... life is so much fun...

you are now in my zone November 15, 2008 at 10:54 AM  

"Remy akur yang sekarang ni kewujudan Remy x dilihat lagi"

motif????????

kami semua syg remy ok! :)

Duke Luce Dell'amore November 15, 2008 at 12:21 PM  

haiyo!ade bdk sepet nk kene blasah ni!kitowg sume ade kt cni with u...
jgn nk ngengada ckap camtu lg k??

rizz November 15, 2008 at 2:14 PM  

smoga cpt sembuh love u frennn

PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 15, 2008 at 8:44 PM  

lorrr..
musim demam kot..
pojie pun baru jer baik demam skrg nih..
so far ok la walaupun pada mula² doc ckp suspected chikungunya..
hehehe..
mkn ubat tau!
kami sntiasa dcc tau!

miss galaxy November 17, 2008 at 9:55 PM  

jgn ngadap ladtop lama sgt k dear
kesihatan yg penting
nnti x leh tintong dgn kami lagi

Post a Comment