Mariah Carey is the best...

>> Monday, November 24, 2008

Photobucket

Photobucket

American Music Awards 2008
(AMA 08) telah berlangsung dengan berjayanya tanpa sebarang masalah. Ramai selebriti terkenal dunia membuat persembahan secara live antaranya Mariah Carey yang menyanyikan lagu dari album terbaru beliau iaitu I Stay In Love dari E=MC2.

Dah lama gak Remy cari video live Mariah Carey kat AMA's 08 ni kat You Tube dan akhirnya jumpa gak secara x sengaja. Remy dengar sepuas-puasnya dan seperti biasa Remy baca comment-comment yang telah dipost oleh pendengar yang telah mendengar dan melihat video klip ni. Sambil baca sampai ke bawah, Remy tersenyum lebar sebab biasanya ada yang x suka dan ada yang suka video yg diorang tengok tapi video ni ramai yang comment puas hati.

Kebanyakan video Mariah Carey live yang berada kat You Tube, ramai yang x puas hati sebab kononnya Mariah Carey lip sync (betol ker ejer ni?). Video ni membuat orang yang membenci dan mengutuk beliau selama ni dalam You Tube terus diam membisu (tp ada gak yg x puas hati lagi).

Kengkawan sumer boleh dengar dan tengok sendiri apa yg telah di comment k dengan klik url ni : http://www.youtube.com/watch?v=qvc3do75-MI ataupun tengok jer video klip kat atas sekali blog Remy ni...

Go Mariah Carey, love you...

Photobucket

4 comments:

Duke Luce Dell'amore November 25, 2008 at 2:05 AM  

fanatik fan!klu jim tembak MC tu,mesti remy owg pertama bom jim kn???kn??kn??

ReMy November 25, 2008 at 10:49 AM  

nuar, mmg pun.
remy x suka tgk comment yg buruk ttg MC sbb dia perfect bg remy...

ReMy November 25, 2008 at 10:50 AM  

jim, tau x per...
bedabooooommmmmm...

kan da mletop...

Post a Comment