tagged from Edy Ramanov...

>> Wednesday, November 26, 2008

Photobucket

Kali ni Remy perlu jawab Tag dari Edy Ramanov lakz yang mempunyai 15 soalan. Remy memang dah 2 tahun berpisah dengan si dia, dan sampai sekarang Remy still single sebab da bosan dan trauma...

Kalau lah Remy jumpa dia dimana-mana jerk dan dia tanya soalan di bawah, Remy akan jawab macam ni :

WHAT IF UR EX-GIRLFRIEND / EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU ?

01. hi, how r ya?
- Hi, nenek Remy sehat jerk tapi atuk Remy sakit lah. Dah hampir 2 minggu atuk Remy dalam hospital, x tau bila boleh keluar.

02. hey! you wanna go to mall?
- Remy baru jer balik shopping dari Pavilion ngan kengkawan ni, x nampak ker kat tangan Remy ni penuh ngan beg shopping?. Tolong lah angkat, x kan tengok jerk...

03. i love you...
- U love me?. Lebih baik u cintakan family u, banyak pengorbanan yang family u lakukan untuk membesarkan u. Ni mesti u selalu jilat ludah u balik kan sebab u love me again, eeee pengotornya u ni...

04. do you want some cookies?
- Remy tengah diet lah, Remy makan sayur-sayuran dan buah-buahan jerk. Kalau u nak belanja sangat, jom g TGI Friday...

05. can you take me a picture?
- U ni buta ker aper?. Ataupun mata u kat tapak kaki?. Kan kat tangan Remy ni penuh ngan beg shopping tadi, kalau letak kat bawah nanti takut rosak laks sebab semua ni barang Import...

06. help me in my homework!
- Manyak cantek muka mak ko (da mula panas ni), assignment aku pun banyak x siap lagi ko nak aku wat homework ko?. Ko hidup untuk apa?. Pemalas nak mampos, bazir wet mak bapak jerk...

07. here's my gift to you
- Thanks, nak bodek lah tu... Jangan harap, Remy amik ni pun sebab dah u bagi. (Saper x nak gift kan?).

08. lets just be textmates?
- Remy x men la textmates2 segala ni, Remy hanya terima call or video call jerk...

09. do u want me to buy you an ipod?
- (Time ni Remy cakap dengan manja...) Ni mesti x ikut perkembangan Remy.com, kan Remy ada post entry yang bertitle "Sombong" pada 21 November 2008 bersamaan dengan hari Jumaat. Untuk melayarinya, u hanya perlu taip http://www.87remy.blogspot.com/

10. let's sit together in the bus.
- Nak naik bas sesama?. Biar betol u ni, Remy nak letak mana beg-beg ni. Lagipun baru beli kupon taxi ni, terima kasih jer la atas pelawaan u tu. Sekeh kepala laju-laju kang baru tau...

11. hi baby....
- Comeynyer baby auntie tu... (Terus ke baby yang kebetulan ada).

12. you still cute...
- Ehhhh, x tau ker?. Remy ni dari baby lagi dah cute tau, sekarang bukan setakat cute jer tapi macho dan handsome...

13. i still love you
- Ada Remy tanya ker?

14. can i visit your house??
- Ada anjing jaga pagar rumah Remy tau, kalau berani masuklah.

15. do u love me?
- X der maknernyer Remy nak loving2 ngan u. Dah la, buang masa jer cakap ngan orang macam u ni. Remy ada appoinment ngan kengkawan blogger ni, bye...

Dan seperti biasa Remy akan matikan Tag ni sampai di sini jerk, huhu. Kalau nak hidupkan balik, wat cam dalam cerita "Kekasihku Seru".

2 comments:

PöJìé PööH... Mulanya di sini... December 5, 2008 at 8:48 PM  

hahahah!!
lawak la remy ni!
sm cam pojie tamatkan tag sudah!
malas melayan byk² brantai bagai!

Post a Comment