Free Timez...

>> Wednesday, December 10, 2008

Photobucket

Ari ni 10 Oktober 2008 (Rabu) merupakan hari yang paling best dalam hidup kolej Remy sebab x der kelas (dibatalkan last minute). So x kan Remy nak balik ke Shah Alam balik kan?. Remy ambil keputusan untuk ke library kat tingkat 5 Cosmopoint Klang. Sampai jer kat library tu, ramai lak yang menyapa Remy dengan sebutan "Hai Remy" yang membuat Remy pelik sbb x biasa diorang semua ramah mesra mcm hari ni. Sampai jer kat satu bilik dalam library tu, jumpa kawan Remy and kitorang berborak sampai x ingat masa.

Tetiba datang seorang lagi kawan Remy datang ngan bawa laptop sambil berkata "Remy, tolong watkan 3D ni sebab aku x reti sangat". Biasanya Remy x tolong orang tapi x tau naper arini Remy baik sangat nak membantu sampai watkan kerja org len, huh...

Siap jer assignment 3D tu, Remy dan kengkawan terasa lapar dan berjalan menuju ke lif untuk ke bawah tapi belum sempat buka pintu library tu tetiba ada kawan Remy nak bergambar ngan Remy (macam x pernah jumpa Remy jerk). Sampai jer depan lif ada lak sorang junior ni datang dekat ngan Remy, terkejut gak sebab tetiba jer datang dekat n panggil nama Remy. Rupa-rupanya dia nak minta tolong Remy jadi model dia untuk assignment Photography. Sambil tunggu lif Remy berfikir samada nak atau x nak tapi memandangkan junior tu cute, Remy terus setuju dan terus bagi no untuk dia contact supaya mendapatkan tarikh dan masa yg sesuai sebab Remy ni agak bz sikit (huhu...).

Habis jer makan, Remy berborak lagi ngan kengkawan kat depan pintu kolej sambil merasa angin yang sejuk dan melihat pemandangan hujan yang x terlalu lebat....

Hari ni memang Remy happy sesangat sebab rasa sangat dihargai.

8 comments:

you are now in my zone December 11, 2008 at 12:26 AM  

wah selebriti MANGGA nih! :D kikikiki

ReMy December 11, 2008 at 12:36 AM  

nua ni, ader2 jerk...
nntikan pic yg diambil masa nk kluar library esok k...

Duke Luce Dell'amore December 11, 2008 at 1:20 PM  

wah...
dah ade owg tu brangan jd MC tu...
siap peminat nk bergmbar sgala..

Preppy Guy December 11, 2008 at 1:23 PM  

wah...mesti mr popular kat kolej nie....hihihihi...

rizz December 11, 2008 at 6:48 PM  

jeleshh nk photoshoot gak!! muahahaha

ReMy December 11, 2008 at 8:40 PM  

jim, remy x setanding MC...
Remy juz bernasib baek, cewwah...

ReMy December 11, 2008 at 8:41 PM  

preppy guy yg cute, Remy x popular la tp popular yg mengejar Remy...

Ahakz...

ReMy December 11, 2008 at 8:41 PM  

Rizz, jom kiter berphotoshoot sesamer...

Post a Comment