Hari Penting Bakal Menjelma...

>> Sunday, December 21, 2008

Hari penting yang Remy maksudkan diatas bukanlah hari lahir Remy sebab Remy dilahirkan pada 08 Mei 1987 (kena mention ni, hehe...). Hari yang dimaksudkan ialah Final Exam yang akan berlangsung pada 04 & 05 Januari 2009 iaitu pada tahun depan. Remy hanya ambil 2 subjek jerk pada Semester ni iaitu 3D Animation dan Malaysian Studies dan di bawah ni merupakan jadual Final Exam tersebut :

04 Januari 2009
- Malaysian Studies (12.00 am - 2.00 pm)-

05 Januari 2009
- 3D Animation (9.00 am - 11.00 am)-

Dengan ini, Remy ingin memaklumkan kepada kengkawan semua terutamanya Sayapians iaitu Nuar, Jim, Pojie, Cik Anis, Rizz, Cik Wanie dan juga Aizoul bahawa ini merupakan entry yang terakhir dari Remy.

Jangan terkejut dulu, maksud Remy bukan terakhir untuk selamanya tapi terakhir untuk bulan December ni serta merupakan entry terakhir untuk tahun 2008 yang penuh dengan memori manis bersama anda semua.

Remy ingin menumpukan seluruh perhatian Remy kepada 2 subjek tersebut untuk Final nanti terutamanya Malaysian Studies kerana Remy lemah dalam subjek Sejarah. Hanya satu yang Remy minta dari kengkawan semua iaitu doakan yang terbaik buat Remy. Kita berjumpa lagi pada tahun seterusnya iaitu tahun 2009...

..::Kepada Sayapians::..

Sekiranya ada perjumpaan Sayapians, maklumkan kepada Remy melalui SMS or call ke talian Maxis ataupun U-Mobile Remy k...

Video di bawah ni Remy sediakan khas untuk anda semuanya sekiranya merindui Remy, cewwah...

..::MARIAH CAREY::..

Mariah Carey - Through The Rain


Mariah Carey - It's Like That


Mariah Carey - My All


Mariah Carey - Heartbreaker ft Jay Z


Mariah Carey - Bye Bye


BYE BYE 2008 & WELCOME 2009 !!!

Post a Comment