Purple Day...

>> Sunday, December 7, 2008

Photobucket

Remy muncul kembali setelah seabad x mengonline kan diri dalam dunia cyber ni kerana ada banyak sangat perkara yang perlu diselesaikan dan menginginkan ketenangan jiwa dan minda, cewwah...

Entry kali ni Remy nak kongsi ngan kengkawan Blogger semua terutama Sayapians tentang satu peristiwa yang agak lucu bagi Remy serta kawan sekelas. Peristiwa ni berlaku pada 03 December 2008 lepas iaitu pada hari Rabu (dah lama kan?). Hari Rabu tu Remy ada kelas Malaysian Studies, kelas history yang paling bosan bagi Remy sebab Remy x minat history.

Ceritanya bermula semasa semua pelajar da berada di dalam kelas dan seperti biasa lecturer Malaysian Studies, Mr Pala memulakan kelas. Tetiba ada seorang rakan kelas yang perasan something.

Nak tau apa dia?

Dia perasan yang satu baris hujung dari belakang ke depan kelas pakai baju purple. Satu kelas ketawa sebab warna purple yang dipakai bukannya ada yang cair dan pekat tapi sama semuanya...

Remy salah satu antaranya...
Huh...

Photobucket

5 comments:

PöJìé PööH... Mulanya di sini... December 7, 2008 at 10:24 PM  

alalala..
cweettt skali..
leh umumkan THE PURPLE DAY..
cam pojie kat matrix dulu hari isnin is THE BLUE DAY..
bkn sbb monday blues tp sbb xtau naper sumer ske pakai kaler biru..
so last² diisytiharkan as THE BLUE DAY!
hahahah!!!

miss galaxy December 9, 2008 at 10:45 AM  

nsb baik satu baris
kalo satu class cm ner
cik anis pernah satu class pakai baju bengkel warna hijau

nak tau sbb aper
sbb ari 2 kami ader bengkel la...hahahha

ReMy December 9, 2008 at 12:56 PM  

pojie, bestnyer klau sumer pkai kaler samer kn kat satu kolej...

hehe...

ReMy December 9, 2008 at 12:56 PM  

anis, mmg la sama sbb da hari tu anis ada klas bengkel...

huhu, ada gak yg kna tiup angin ni, huhu...

Post a Comment