sambungan...

>> Thursday, December 11, 2008

Photobucket

Ni adalah sambungan entry semalam tentang Free Timez...

Remy ada janjikan pada kengkawan semua yang Remy akan tunjukkan pic yang diambil semalam sebelum keluar dari library Cosmopoint. Seperti biasa Remy x kan mengecewakan kengkawan yang ingin bergambar dengan Remy walaupun tengah kelaparan, huhu...

Di bawah ni pic yang kawan Remy (Farah) tetiba nak bergambar dengan Remy masa Remy nak keluar dari library...

Photobucket

Photobucket

Dan di bawah ni pic masa Remy and the geng berborak dalam sebuah bilik dalam library...

Photobucket

11 comments:

Duke Luce Dell'amore December 11, 2008 at 10:33 PM  

wah!jerawat mimi pun dh ilang!
gud2..cantik pic!

ReMy December 11, 2008 at 10:36 PM  

hehe, thanks...
jerawat hilang tp bekas still ader...

rizz December 12, 2008 at 2:45 AM  

cntek gmba remy! i like:p

Preppy Guy December 12, 2008 at 8:42 AM  

remy...miss time kolej dulu lah...huhuhu...best nyer orang nak take photo with u...nie must be popular kat kolej nie...

PöJìé PööH... Mulanya di sini... December 12, 2008 at 6:00 PM  

aiyooo artis sgt Remy kat kolej kan!
diva cosmopoint sgt kanzz!
btw cantek baju Farah!
cam baju Pojie plak yer...

ReMy December 12, 2008 at 8:23 PM  

nuar, remy org biasa jer kat saner, huhu...

ReMy December 12, 2008 at 8:23 PM  

rizz, sekarang rizz ada pesaing, remy lah...

hahaha...

ReMy December 12, 2008 at 8:24 PM  

preppy guy, remy sekadar sekecil semut jer tau kat saner, cewwah...

ReMy December 12, 2008 at 8:25 PM  

Pojie, Remy sebagai duta Pavilion n Duta Cosmopoint...

Baju tu mmg mcm bju pojie...

Post a Comment