tagged from Edy Ramanov & Miss Jaja...

>> Monday, December 1, 2008

Photobucket

Edy Ramanov & Miss jaja, sorry sebab lambat jawab tag kalian berdua sebab Remy terlalu banyak assignment yg perlu disiapkan. Ni pun Remy curi masa terluang sikit untuk menjawab tag kalian berdua. Memandangkan Edy Ramanov & Miss Jaja bagi Remy tag yang tajuknya sama, Remy jawab sekali lah k, huhu...

Di bawah ni jawapannya, sila lah tengok...

1) Do you think you're hot?
Dari pandangan Remy sendiri, Remy memang hot, cute and handsome macam Zac Efron. Tapi dari pandangan orang len x tau lah kan, hehe. (Tapi Remy memang rasa Remy ada iras-iras Zac Efron lah, ngeee...)

Photobucket
Ada Iras - Iras Remy kan, hehe...

2) Upload ur favourite picture of u..my favourite picture would be too daring for u guys to look at..still..i like this one :

Photobucket

3) Why do you like that picture?
Coz pic ni penuh dengan kenangan manis dan kenangan pahit bagi Remy, kenangan manisnyer time shoot pic ni Remy agak slim dan kenangan pahitnya sehari lepas shoot pic ni Remy merana sesangat sbb ditinggalkan si dia...

4) When was the last time you ate pizza?
Pizza erk, mmm... Dah lama gak la, rasa-rasanya pertengahan bulan November kot tp kalau Nando's selalu la, hehe...

5) The last song you listened to...
Ofcoz Mariah Carey punyer lagu, yang last sekali Remy dengar lagu "I'll Be Loving U Long Time"...

6) What are you doing right now besides this listening...
Remy ngah chatting ngan kawan kolej ttg assignment kat ym (ym Remy sentiasa invisible, hehe)

7) What name would you prefer besides yours?
Mmmmm.... (i'm thinking)

8 ) People i tag : x perlu jawab k sbb Remy juz nak penuhkan soalan seterusnyer, hehe...
- Mista Rizz
- Cik Wanie (Diva)
- Mista Jim
- Mista Anuar
- Cik Anis (Kak Rose)

9) Number 3 is having a relationship withha?
Nyebok jer nak tau, tanya lah empunyer badan kan Jim?. Jim, kim salam kat nuar k, huhu...

10) Say something about number 5
Cik Anis manis orangnyer, peramah n suka bantu Remy snappy macam kat muzium ari tu, huhu...

11) How about number 4?
Nuar my best fren dari MySpace lagi, suka membantu n peramah sesangat. Klik url http://www.myspace.com/re_my87 ni untuk melompat ke MySpace Remy k...

12) Who is number 2?
Cik Wanie sememangnya Diva, first time jumpa Cik Wanie kat Speedy Pavilion. Jumper2 jer da gelak-gelak sebab Cik Wanie mmg ceria n klakar...

13) Da x der soalan lagi ker?

6 comments:

rizz December 2, 2008 at 1:33 AM  

remy photoshoot katne? pndai posing.i'm impresss!!:)

ReMy December 2, 2008 at 1:37 AM  

kat penang, remy sajer jer try...
huhu...

cik wanie December 2, 2008 at 7:39 AM  

enchik remyku sayang,
cik wanie dah menjawabnya,
hehehehehehehhehe:)

muah

Duke Luce Dell'amore December 2, 2008 at 11:03 AM  

seperti uncle, jim xmlyan tag lagi..

ReMy December 2, 2008 at 10:52 PM  

remy x tag la, remy juz memenuhi pertanyaan dorg, huhu...

PöJìé PööH... Mulanya di sini... December 5, 2008 at 8:45 PM  

wah zac efron katanyer!!
ada² sket tang bulu idung!
hahaha!
btw nice pose!
haross rizz sembah ratu kat remy!
hahahaah!!

Post a Comment