AJL 23 (18 Januari 09)

>> Monday, January 19, 2009



Anugerah Juara Lagu 23 (AJL 23) yang bertemakan Illiuminasi Musik telah pun berlangsung dengan jayanya dan tanpa sebarang kejadian yang x diingini berlaku. Ni merupakan pertama kali Remy menyaksikan AJL secara langsung, selama ni didepan kaca televisyen jerk...

Antara yang hadir memeriahkan lagi AJL 23 ni adalah :
1. Remy.com a.k.a. JJ
2. Anuar.com
3. Pojie.com
4. Rizz.com
5. Zul.com (bersama Pojie)
6. Fendi.com (bersama Rizz)
7. Achik.com (bersama Rizz)

Sila ke url di bawah ni untuk maklumat yang lebih terperinci :
(http://www.anuarkamaruddin.blogspot.com/)
(http://rizzirhamy.blogspot.com/)

AJL pada tahun merupakan yang terbaik bagi Remy kerana Remy berpuas hati sesangat dengan persembahan yang telah dilakukan oleh artis tanah air kita terutamanya Faizal Tahir, Ziana Zain, Elyana. Yang selainnya bagus tapi agak kurang sedikit (tu merupakan pendapat Remy yer, jangan ada yang marah lak nanti, tampo kang...)

Di bawah ni merupakan pic yang sempat kitorang snap, pic agak kurang kerana battery camera yang tersangat kritikal dan kelewatan yang x disengajakan...

Seperti biasa, untuk tumbesaran yang sempurna sila klik pada picture untuk melihat pada saiz sebenar dan untuk mengambil sebagai kenangan / cenderahati sila save as...

Seperti yang telah dijanjikan, ini lah imej terbaru Remy dengan berambut pendek.

Sementara menunggu pintu masuk dibuka, kepanasan memasing...

Remy & Nuar at AJL 23

Rizz, Nuar & Remy (tiga jejaka jambu, hehe...)

Ayu, Ziana, Faizal (mana satu erk ?)

Zul, Pojie, Fendi & Achik...

Bergambar selepas selesai upacara...


Satu perkara yang nak Remy kongsi, masa Remy tengok bola kristal gergasi kat atas stage tu tetiba Remy teringat Mariah Carey menyanyikan lagu Don't Forget About Us pada 2005 seperti di video klip bawah ni, saksikanlah...

8 comments:

myZone | When Anuar opens to public January 19, 2009 at 8:03 AM  

bola gergasi MC besau lagi kan? kikiki

AJL mmg MALATOP!!!

happy to look u hv fun there :D

rizz January 19, 2009 at 9:13 AM  

ajl mmg mletop ok.hahaa.bestnye hang out ngn remy n all frenzz.. yg penting jeles ngn mekap remy ahhakkk

Remy.com January 19, 2009 at 12:53 PM  

nuar, memang meletop sampaikan kat sebelah remy ada mamat yg malatoppp...

mmg bola MC lagi besar n banyak, huhu...

Remy.com January 19, 2009 at 12:54 PM  

rizz, remy pun seronok hangout dgn rizz n the gang semlm...

rindu mihun sup semlm, sedapppp...

||| PöJìé PööH ||| January 19, 2009 at 4:27 PM  

bola² daging ada x ek..?
lapor nk makan bakso..
tetiber kan!

btw remy leh dpt award penonton paling meletop tau!
sbb?
1) rambut paling meletop
2) mekap MAC paling mampan n meletop
3) baju utk besday wanie yg dh dibocorkan hak ekslusif, meletop
4) duduk sblh mamat meletop!
5) duduk sblh Nuar, blogger meletop!
6) kwn PojiePooh yg meletop namanyer disebut dlm stadium sbg Nek Bulong..
7) tolong pindah brg² Pojie ngn pakaian yg vogue, mmg meletop!

CLUST!!!
Heheheh!
Mmg ske penampilan Remy smlm especialy ur new hair!

Remy.com January 19, 2009 at 4:43 PM  

pojie ni ada2 jerk...

bakso ka klang best, nnti remy banjer k, nyummmyyy...

yang penting nama nek bulong disebut dlm stadium tu, hehe...

very the vogue...

SAIFUL January 19, 2009 at 8:54 PM  

thanks 4 d support remy

Post a Comment