Boring Sesangat...

>> Wednesday, January 7, 2009

Cuti bermula, bermulalah juga kebosanan yang melanda Remy. Remy x tau nak buat apa melainkan tidur dan tengok tv. Tengahari tadi Remy tetiba terasa nak beli iPod yang baru, so Remy terus minta tolong abang Remy hantarkan ke Pavilion semata-mata nak beli iPod. iPod lama Remy x buang, tapi Remy jual kat kedai tu (kira trade in la). Remy suka iPod baru ni sebab size memory dia yang besar dan agak modern dari yang Remy pakai selama ni.

Habis jer proses jual beli tu, Remy terus ke rumah untuk mengecaj bateri dan mengupload semua lagu, music videos, movie dan picture ke dalam iPod ni. Sambil tunggu proses yang memakan masa berejam rejam ni, Remy sempat lagi bersnappy yang menandakan Remy kebosanan. Di bawah ni lah pic nyer, hehe...

iPod Classic yang bersaiz 120 GB, seperti biasa warna hitam menjadi pilihan Remy...

Setelah dibuka kotaknya, bersinar bak bintang di langit...


Kebosanan yang melanda diriku...






4 comments:

myZone | When Anuar opens to public January 7, 2009 at 9:32 PM  

kemen ipod bawooo...sungguh anggun gajet itu :D

ReMy January 7, 2009 at 9:47 PM  

hehe, sekali sekala bertukar selera...

mmg anggun kan?terasa nk mkn anggur ni...

rizz January 8, 2009 at 10:32 AM  

bestnye ipod bru hihik.nak gakkk:p

Remy.com January 8, 2009 at 7:15 PM  

beli la rizz, skunk rm 900 jerk...

Post a Comment