Kenangan...

>> Friday, January 23, 2009


Semalam semasa mengimbas kembali pic lama-lama iaitu zaman muda-muda Remy dulu, tetiber ternampak pic ni. Pic di bawah ni adalah pic Remy pada tahun 2005 iaitu pada zaman persekolahan. Time ni Remy bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di Section 2 Shah Alam atau singkatannya SSAAS.

Tertawa terbahak-bahak Remy masa ni sebab comel sesangat masa tu, ditambah lagi dengan lawak Cik Wanie kiter dalam panggilannya malam semalam. X sangka Remy sebesar ni pada masa tu sebab pada masa tu Remy ingat yg badan Remy ni normal, tp klau dibandingkan dengan sekarang rasa mcm jauh gila bezanya.

Remy nak ucapkan terima kasih pada yang selalu menghina saiz badan Remy pada zaman persekolahan dulu sampaikan Remy hilang keyakinan pada diri sendiri. Dulu Remy digelar sebagai "penguin" sebab jalan lambat dan macam penguin, dihina di hadapan khalayak ramai. Tapi sekarang, yang menghina tu terhegeh-hegeh nak berkawan ngan Remy (no sorry for you)...

Thanks juga kepada yang memberi Remy semangat selama ni, jasamu akan diriku kenang selamanya...

2005

2009

8 comments:

myZone | When Anuar opens to public January 23, 2009 at 11:18 AM  

moral of the story...

tiada apa yg mustahil dalam dunia nih :)

||| PöJìé PööH ||| January 23, 2009 at 5:19 PM  

jeles²!!
kes pojie terbalik pulak bagaimana??!

rizz January 23, 2009 at 9:16 PM  

perubahan yg amat drastik remy.proud of u..!:)

Remy.com January 23, 2009 at 9:50 PM  

nuar,
btol tu nuar...
yg penting sokongan dan kesungguhan...

Remy.com January 23, 2009 at 9:51 PM  

pojie,
kes pojie terbalik erk?

x per, usaha k, tp badan pojie da ok da...

cik wanie January 25, 2009 at 7:09 AM  

wah,
nama cik wanie pun terselit jugak ker?
wakakakakakakkaka...

tapi mmg kelakar kannnzzzzz...

OMG,
sgt2 berbeza remyku dulu,
hurm...

Remy.com January 25, 2009 at 1:39 PM  

sesangat berbeza kn?

lucu betul remy tgk pic remy dulu2...

Post a Comment