Remy ACCIDENT...

>> Thursday, January 22, 2009


22 Januari 2009 (Khamis)

...Remy Accident...

Hari ni merupakan hari yang paling malang bagi mangsa kerana mati di tempat kejadian selepas mengalami kemalangan dengan seorang pelajar yang sedang bercuti iaitu Remy.com. Mangsa merupakan "seekor burung pipit" yang ingin menuju ke rumah kediamannya iaitu di atas pokok mangga section 3 Shah Alam.

Menurut saksi yang melihat kejadian tersebut, Remy.com pada masa tu sedang membuka pintu kaca kedai emaknya iaitu kedai Laundry di section 3 Shah Alam ingin menuju ke 7 eleven untuk membeli "Chipster Hot & Spicy" dan air "Bliss" untuk makan sebab kebosanan pada ketika itu. Semasa membuka pintu, tiba-tiba seekor burung pipit yang comel dan kecil molek melanggar pintu tersebut dan meninggal di tempat kejadian.

Mayat burung tersebut dihantar ke kucing yang bernama "Comot" untuk bedah siasat supaya mengetahui punca kematian. Ini merupakan kemalangan pertama bagi Remy.com dan merupakan kemalangan ke 50,000 semasa Oppss Sikap dijalankan.

Hehe, sekian Berita Terkini.

Mangsa kejadian tersebut...

Di bawah ni reaksi Remy selepas kejadian tersebut...

16 comments:

Remy.com January 22, 2009 at 10:42 PM  

nuar,

ni accident la, remy x sengaja. lagipun dr comot da pun mengesahkan punca kematiannya...

cik wanie January 22, 2009 at 10:57 PM  

remy jaat...
bluek!!!!!
ingatkan apalah td,
dahlah wanie tgh sedey,
remy JAAT !!!!!!!

Remy.com January 22, 2009 at 10:59 PM  

kaka,
remy bek ar...

huhu...

Remy.com January 22, 2009 at 11:00 PM  

wanie,
jangan bersedeh k...
kan remy dah wat wanie ketawa tu, huhu...

aritu kn wanie kenakan remy...

rizz January 22, 2009 at 11:02 PM  

cehhhh propa tawww! ingta xcdent tolll hahahahh

Remy.com January 22, 2009 at 11:04 PM  

sumer terkena, huppy nyer...

bkn huppy sbb sumer kena tp huppy sebab sumer sayang remy...

thanks...

love u allz...

Kaka' January 22, 2009 at 11:57 PM  

ntahnye..igt xcident ape td
hampehs

Remy.com January 23, 2009 at 12:40 AM  

accident gak ni, cian burung tu...

bayangkanlah klau kiter terantuk, mesti sakit kn?

ni burung terus mati, pelik btoi...

Remy.com January 23, 2009 at 10:42 AM  

hehe, pojie pun tertipah tertipu...

||| PöJìé PööH ||| January 23, 2009 at 5:20 PM  

ku tgok potret wajahmy yg bermacam² mimik itu berulang² kali utk menghilangkan kegusaran dhati..
hahahaha..
lawak la pic tuh!
comei sengal jerr muka remy!

Remy.com January 23, 2009 at 9:54 PM  

pojie,
kegusaran kenapa?

tp remy bangga sbb pic comei sengal remy ni dapat mengubati kegusaran di hati itu, hehe...

comei kn?

Duke Luce Dell'amore January 24, 2009 at 12:48 AM  

haiyo!!
remy pembunoh!!
remy jahat!
jim tatot!nakmo dekat ngan remy!nnt remy hempuk jim ngan cermin plak!

Remy.com January 24, 2009 at 9:44 AM  

jim,
tau x per...

remy da siap cermin kat dlm beg ni, tunggu hempok sesaper jer yg negor...

ahakz...

remy bek la,

Post a Comment