Remy dah bebas...

>> Monday, January 5, 2009


Remy dah bebas?

Bebas dari penjara ker?

Jangan risau k, sebenarnya Remy x masuk penjara pun tp sebenarnya Remy dah bebas dari bebanan yg sesangat lah berat iaitu Final Paper iaitu pada 04 & 05 Januari 2009. Pagi tadi pada pukul 9 merupakan paper terakhir iatu 3D Animation, dapat juga Remy menjawabnya (huh...)

Habis jer paper 3D tu, Remy dan kengkawan iaitu Mas, Ayu dan Chidod g melepak kat Center Point Klang untuk release tension.

Petangnya Remy pergi ke Pavilion untuk menenangkan minda lagi, hehe. Lepas beli 2 helai baju kat Philosophy terus Remy rasa lega dan minda terus lapang selapang lautan yang didiami mermaid, huhu...

Memandangkan masa masih panjang, Remy ke Klinik Ko kat Bukit Bintang tu untuk berborak-borak ngan staff kat sana, best sesangat bebual sampai x perasan da nak malam.


Remy.com

Ayu.com

Chidod.com

Remy.com & Mas.com

Ayu.com & Chidod.com


Pic diatas ni menandakan semuanya da lega, huhu. Cuti 2 minggu ni x tau lagi nak wat per, maybe duduk rumah tidur sepuasnya atau kuar ngan kengkawan nanti, tengok lah nnti...

Sekian...

4 comments:

cik wanie January 6, 2009 at 7:59 AM  

wah wah wah,
dah bebas yer,
oklah tue:)
hehehehehehehehe

rizz January 6, 2009 at 10:31 AM  

wah2 g klinik.ngee cuntik err:p

ReMy January 6, 2009 at 9:52 PM  

nuar, chidod x comey...
remy jer comey, huhu...

wanie, remy da bebas dari perjuangan menentang kejahatan, grrr...

rizz, remy x wat treatment tp berborak jer ttg cara2 menjaga muka, huhu...

Post a Comment