Bye Bye Malaysia...

>> Thursday, February 19, 2009


Persiapan...





9 Februari 2009 (Khamis)

Seperti yg telah dirancang, Remy akan bertolak ke Indonesia pada hari ni dengan menaiki Malaysia Airlines di KLIA pada pukul 3.30 pm. Segala persiapan telah pun dilakukan sejak pagi tadi (Remy suka packing last minute) dan tidak ketinggalan semestinya Remy bawa Perfume M Mariah untuk mengekalkan kesegaran yg berpanjangan (sempat iklan lagi ni).

Insya Allah sekiranya di Indonesia nanti Remy dapat melayari internet, Remy akan update Blog ni dari semasa ke semasa dan menceritakan pengalaman Remy di sana. Tetapi sekiranya Remy x dapat mengupdate, anda semua janganlah terlalu merindui diriku ini kerana Remy hanya pergi selama 4 hari iaitu dari 19 Februari 2009 hinggalah 23 Februari 2009 (macam la ader yg rindu kat Remy ni kan?).

Akhir kata dari Remy, perjuangkanlah Blogger untuk Negara...

Dan dengarlah lagu yg sungguh menyentuh perasaan ni, yg telah dicipta dan sekaligus dinyanyikan oleh seorang DIVA yg x dapat ditandingi oleh sesiapapun...

Mariah Carey - Bye Bye



8 comments:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 19, 2009 at 9:25 AM  

remy moga ang selamat pergi dan selamt pulang ... aku kot yg akan rindukn ang wakaka kalau ada kesempatan kat sana ang jgn lupa update taw...

rizz February 19, 2009 at 11:10 AM  

waa gonna miss u hehe..nti remy tgkap gmba byk2 taw:)

Aku Nemo... February 19, 2009 at 1:50 PM  

hikhikhik....
gonna miss u a lot...
slamt pergi, slmt kembali...
da.........

my name is KARL February 19, 2009 at 6:47 PM  

remy..

cari something 4 my besday present dis coming march 7


hehehe

Remy.com February 24, 2009 at 2:12 AM  

nadia,

nuar,

rizz,

nemo,

karl,

kaka,

alif dal miim,

thanks, remy dah pon selamat kembali ke tanah air ni...

hehe, rindu sesangat ngan sumer...

Post a Comment