Hangout ngan Rizz...

>> Sunday, February 1, 2009


Hari ni (1 Februari 2009 / Ahad) Remy x tau nak wat per, nasib baik lah Rizz yang pada mulanya nak berdate ngan someone ajak Remy kuar. Remy apa lagi, tanpa menolak terus bersetuju dan destinasi yang disasarkan adalah KLCC. Cian Rizz tunggu Remy lama sesangat kat KLCC tu sebab Remy menghadapi beberapa masalah dlm perjalanan iaitu :
- terlambat mandi, hehe...
- hujan yang terlalu lebat
- tren yang terlalu lambat

Akhirnya, Remy berjaya sampai di lokasi yg ditetapkan dan dari jauh ternampak senyuman Rizz. Thanks Rizz sudi menunggu Remy, hehe...

Aktiviti pada hari ni :
- makan sambil bercerita di Burger King
- window shoppink
- shoppink
- cuci mata

Antara yang sempat Remy dan Rizz beli :
- Jacket (Romp)
- VCD Shayne Ward (Breathless)
- Payung (ESPRIT)
- Hati yang telah dikunci (hanya Rizz tau, kan Rizz?)

Memang best sesangat kuar ngan Rizz, macam2 yang kitorang kongsikan pada hari ni. Dan dibawah ni pic yang sempat kami berdua snappy...

Remy at Burger King

Rizz yang sedang menguyah...

Gaya seorang insan biasa, cewwah...

Gaya seorang supermodel, wow...

Selepas merompak...

Pic Rizz yang telah disabotaj Remy...

Tembamnya Remy...






Hasilnya...

10 comments:

myZone | When Anuar opens to public February 2, 2009 at 12:56 AM  

2 diva tersohor menggegarkan ibu kota rupanyer...patot lah rs gegaran kecil tadi...berskala 2 Richter :p

Remy.com February 2, 2009 at 1:05 AM  

wah nuar, diva katanyer...

remy x perasan lak ada gegaran, huhu...

rizz February 2, 2009 at 1:25 AM  

kah3 kemain nak diva nuar ni kan remy hehe.b t way mmg best kan hang out td..asik nk tgelak aje hahakk..adoyai..sian remy kopakk dwet sopink kikii rizz jd cetan td soh bli memacam wakakak

Remy.com February 2, 2009 at 1:27 AM  

rizz,
mn ada kopak, kering jerk...

huhu...
sekli sekala bershoppink kn?
lagipon beli yg perlu jerk, cewwah...

cik wanie February 2, 2009 at 6:59 AM  

wah wah wah,
dah ada persaingan nie,
DIVA katernyer,
han han han...

nanti kita g shopping ramai2 lagi yer:)

Remy.com February 2, 2009 at 7:31 AM  

cik wanie,
remy x dapat menyaingi cik wanie,
han han han, apa tu?
huhuhu...

klau dapat menyopink dgn cik wanie mesti best kn?

blh ar cik wanie belanja, huhuhu...

||| PöJìé PööH ||| February 2, 2009 at 8:02 AM  

Clust diva 2hekor nih!
Muka ploles masing²..
Tantek!!
Btw Hati yang telah dikunci..?
Hehehe..
Cam best jer utk dikurik kundi!

miss galaxy February 2, 2009 at 8:58 AM  

pada mulanya nak berdate ngan someone ajak Remy kuar


oppsss.....ayat dituju khas pd anis ker.
sori dear....keje settel kul 7pm
x sempat nk gi jenguk remy.

kemain sopping kan...mentang2 nuar xder kat sblh...trus sakan beliau merompak ek..

Remy.com February 2, 2009 at 6:48 PM  

pojie,
hati yg telah dikuci...
clust kn ayat tu?
mmg telah dikunci dgn ketatnyer, cewwah...

Remy.com February 2, 2009 at 6:49 PM  

anis,
tu dituju pada rizz sebenarnya tp ada kaitan ngan kiter gak kn?

hehehe, x per next time kiter date k...

Post a Comment