Idea mencurah-curah...

>> Thursday, February 5, 2009




Hari ni Remy merasa bagaikan menjadi seekor merpati putih yang bertebangan keriangan di awangan, wah kenapa Remy happy sesangat erk hari ni?.

Remy happy sebab Remy da dapat idea untuk Project ni, Remy dapat semasa Remy bangun dari tidur. X sangka bangun dari tidur terus dapat idea, time ni la Remy silent phone dan sebagainya sebab nak wat lakaran supaya idea x menghilang begitu saja.

Habis jer mandi dan sebagainya, Remy terus call Pn Ainol (lecturer) untuk memberitahu topik yang Remy pilih. Daripada produk dan advertising campaign, Remy memilih advertising campaign iaitu mempromosikan kedai laundry family Remy.

Nak tau apa yang Pn Ainol cakap lepas tu?

Pn Ainol cakap idea yang Remy nak wat untuk Project ni sangatlah bagus dan memudahkan Remy disebabkan tu adalah perniagaan family Remy sendiri. Selain dari tu, Pn Ainol cakap yang dia dah bosan dengan Produk sebab setiap Semester ramai yang menghantar Produk. Pn Ainol inginkan kelainan dari pelajar Semester ni, harap-harap Remy mampu yer...

10 comments:

myZone | When Anuar opens to public February 5, 2009 at 11:30 PM  

as i said earlier...cari sesuatu yg dekat ngan kita...there u r! untung2, bisnes family leh tewos gunapakai advertisement yg remy wat tuk projek nnt...gempaQ!

caiyok2! :D

Remy.com February 5, 2009 at 11:36 PM  

thanks nuar,

ni berkat sokongan dr kengkawan terutama SAYAP dan berkat remy tidur lama, hehe...

a i r a February 5, 2009 at 11:48 PM  

Mimpi indah tuu...
hahaha

Remy.com February 5, 2009 at 11:51 PM  

aira,

mmg mimpi indah sesangat tau hari ni sapaikan ada rahmat disebaliknyer...

rizz February 6, 2009 at 12:25 AM  

hehe gudd luck remy :p

Remy.com February 6, 2009 at 9:56 AM  

pojie,

hehe, biaser ar, nantikan hasilnya pada bulan april nnti...

Helmi Razali February 6, 2009 at 12:32 PM  

love the pics. cantik. and good luck for the assigment.

Remy.com February 6, 2009 at 9:23 PM  

thanks helmi,

tu pic thn lpas, tgh berisi time tu, hehe...

Post a Comment