Jawapan Teka Teki Teku Teko...

>> Thursday, February 12, 2009




Kuiz Teka Teki Teku Teko yang Remy berikan pada 10 Februari 2009 (Selasa) nampaknya x der yang dapat memberikan jawapan yang tepat, lagipun Blog Remy ni x der ramai sangat peminat macam Blog-Blog yang lain, cewwah...

Maybe ramai yang dah mula bosan sebab Remy terlalu kerap mempromosikan MC, so ni adalah entry terakhir berkaitan MC untuk bulan ni.

So, jawapan bagi soalan yg telah Remy berikan di
(http://87remy.blogspot.com/2009/02/teka-teki-teku-teko.html)
adalah :

01. Tahun 1990 - Vision Of Love
02. Tahun 1990 - Love Takes Time
03. Tahun 1991 - Someday
04. Tahun 1991 - I Don't Wanna Cry
05. Tahun 1991 - Emotions
06. Tahun 1992 - I'll Be There
07. Tahun 1993 - Dreamlover
08. Tahun 1993 - Hero
09. Tahun 1995 - Fantasy
10. Tahun 1995 - One Sweet Day
11. Tahun 1996 - Always Be My Baby
12. Tahun 1997 - Honey
13. Tahun 1998 - My All
14. Tahun 1999 - Heartbreaker
15. Tahun 2001 - Thank God I Found You
16. Tahun 2005 - We Belong Together
17. Tahun 2005 - Don't Forget About Us
18. Tahun 2008 - Touch My Body

14 comments:

||| PöJìé PööH ||| February 12, 2009 at 6:01 AM  

tersangat gigih la ini budak..
klo MC nak wat buku biografi, leh pggil Remy jd editor, boleh..?
hehehe...

Blog Anuar Kamaruddin™ February 12, 2009 at 7:28 AM  

lagu Thank God I Found You tu lah ramai yg tak jawab betol kan? kalu tidak, berbotol2 lah perfume MC remy kene kasi sbb rmi pemenang... :D

Cik AniS GalaxY February 12, 2009 at 9:09 AM  

sggh kan budak nie.
fanatik dgn MC...apa pon why must stop talk about MC...best aper...
anis suke wlpn x minat sgt kan.

trus kan jer dek non
lantak ler org nk kate aper..bkn diorg tlg byr bil tenet kat umah kamoo 2...

rizz February 12, 2009 at 10:45 AM  

alahh rizz betol 2 jawapan je kann ahhahaha

Remy.com February 12, 2009 at 11:08 AM  

pojie,

MC mmg da suh remy watkan biografi dier tp remy ckp yg remy tgh final sem ni, so dia kater tak per la, tunggu dia dapat anak dulu...

soooo sweet kn?

Remy.com February 12, 2009 at 11:10 AM  

tol tu nua, ramai yg x dapat jawab lagu "Thank God I Found You"

Remy da sediakan dah perfume M Mariah ni, tp aper nk wat kn?

huhu, remy jer ar yg pakai...

Remy.com February 12, 2009 at 11:10 AM  

anis,

suker bacer ttg MC erk?
thanks, bolehlah Remy teruskan dgn menulis ttg MC lepas ni, sukernyerr,,,,

Remy.com February 12, 2009 at 11:11 AM  

btol tu rizz,
rizz btol 2 jer, huhu...

Aku Nemo... February 12, 2009 at 12:55 PM  

hm... sokong2.... nemo sokong comment anis tuh... bkn diorg yg byar remy pun... nyibook jerk... nieh kn blog remy... remy punyer sker ah... ape dorang kesah... huhuhu... ha... tulis bnyk2 la remy.... xpyh hipokrit... kn?kn?kn? ha.... lg satu.... remy nieh mmg rajin comment org kn? kt e3 nemo mesti ade comment remy... huhuhu.... skernyer.... ade org nyibuk psl kiter... hahahaha.... last thing.... remy final sem.. mesti sronok... eik.... jeleznyer... kiter nieh dh tua dah....

Remy.com February 12, 2009 at 1:03 PM  

nemo,

thanks, remy x nk jd hipokrita, cewwah...

remy akan bacer entry kengkawan remy, jgn isau k, remy ni mmg suker nyebok...

skunk ni mmg final sem, agak stress la jugak...

byk sgt assignment...

Aku Nemo... February 12, 2009 at 1:17 PM  

name pun student.... echehchehcheh.... skrg nieh zaman remy pecah kepla... zaman nemo dh lepas... huhuhuhuh... aik... jap nye reply comment? tgh on9 ke nieh? nemo tgh ngelatjap... kt klinik... hahaha.... waktu rehat... mama xder... kuikuikui

Remy.com February 12, 2009 at 1:40 PM  

aah, ngah on9 ni, mndi pon x lagi ni...

huhu, tp wangi k...

Aku Nemo... February 12, 2009 at 7:46 PM  

echehchecheh.... wangi ker.... masuk lif tekan sendiritul la remy nieh... sekeh kang...

Remy.com February 12, 2009 at 9:56 PM  

remy mmg suka nail lif tekan sendiri, remy x suka susahkan orang, cewwah...

Post a Comment