ke Indonesia...

>> Wednesday, February 4, 2009




Minggu lepas Remy telah diberitahu oleh atuk Remy yang Remy akan ke Indonesia selama 4 hari bermula pada 19 Februari 2009 iaitu pada hari Khamis hingga hari Ahad, Remy x tau tujuan ke sana untuk apa tapi Remy follow jer hehe...

Yang penting, bulan 8 (Ogos/August) nanti Remy and cousin Remy akan ke Indonesia untuk berjumpa dengan kengkawan lama kat sana. Kat Indonesia Remy ada kawan di Sumatera, Jawa dan Sulawesi, tapi buat masa ni Remy mulakan berjumpa dengan kengkawan di Pulau Jawa dulu. Remy bukan berkenalan ngan diorang ni dari MySpace or mana-mana tapi Remy berkenalan semasa Remy menuntut ilmu di Pesantren Ma'had Al-Zaytun di Haurgeulis, Indramayu, Jawa Barat dari 1998 hingga 200 .X sabar rasanya nak berjumpa ngan kengkawan lama sbb dari tahun 2001 Remy x jumpa diorang (ntah macam mn muka diorang sekarang ni).

Kepada sesiapa yang nak join, jom ar. Hanya perlu sediakan passport dan duit tiket, penginapan Remy tanggung.

10 comments:

a i r a February 4, 2009 at 11:32 PM  

alorr passport takder..
langsam pergi jer tak bleh?

Remy.com February 4, 2009 at 11:34 PM  

aira,

boleh jerk, remy letak dlm beg k...
tp kna thn la sbb beg tu akan dihempas hempas sampailah ke sana...

rizz February 4, 2009 at 11:44 PM  

langsam kekdahnya hahahh.. ala nk g gakk uwaaaaaaaa

Remy.com February 4, 2009 at 11:44 PM  

rizz,

remy ader g tau kn masa g kllcc arituh...

jom ar, wat passport jerk...

a i r a February 5, 2009 at 12:03 AM  

alorr..
taknak arh duk dalam beg ni..
=(

nak duk kat section business 1st klas!

myZone | When Anuar opens to public February 5, 2009 at 12:43 AM  

salam berlibur di indonesia remy! batek satu! :D

Remy.com February 5, 2009 at 12:56 AM  

wah aira,

x der passport camner nk duk ctu?
kemain nk 1st class...

Remy.com February 5, 2009 at 12:57 AM  

nuar.

nak batik erk?
boleh jer, mesti ada ole-ole untuk sayapians...

tp yg bln 8 la, bln 2 ni x leh shoppink sgt sbb atuk ader...

||| PöJìé PööH ||| February 5, 2009 at 6:05 PM  

hah..?
Remy pernah jadi penuntut Pesantren Ma'had Al-Zaytun di Haurgeulis???
**terkedu sat =p

Remy.com February 5, 2009 at 10:33 PM  

pojie,

nper terkedu?
remy alim tau, cewwah...

Post a Comment