ke Indonesia...

>> Tuesday, February 17, 2009




19 Februari 2009 iaitu pada hari Khamis ni Remy akan berlepas ke Indonesia atas tujuan kerja, cewwah...

Remy minta doa dari anda semua, semoga Remy selamat tiba di sana dengan selamat. Remy x nak kejadian pada 1999 berlaku lagi iaitu semasa penerbangan baru dimulakan, tetiber terpaksa dihentikan dengan mengejut disebabkan masalah enjin.

Remy ke sana hanyalah untuk menemani atuk Remy yg teringin berjumpa dengan kengkawan di sana, so x dapatlah Remy nak bershopping sakan disebabkan atuk Remy ni x suka tgok org bershopping (nanti kena lah ceramah free).

Pada bulan Ogos (bulan 8) akan datang Remy akan pergi bersama sepupu Remy iaitu Marziah (Azzy.com) atas tujuan berjumpa dengan kengkawan lama di sana, so dapatlah Remy shopping sakan, sesaper yg nak join jom lah...

14 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ February 17, 2009 at 12:10 PM  

wah kemain memasing nak ke seberang kannn...remy nak p indon, ajim nak p bali...camtu nuar nak p papua new guinea lah...kikiki :p

Remy.com February 17, 2009 at 12:42 PM  

nua nk g papua erk?
saner best gak, huhu...

panasssss...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 17, 2009 at 12:51 PM  

wahhh sumer nak jalan sakan wakakak kalau cam tue aku pun nak jalan ar... jalan kaki wakakak abis selama nie ingat merangkak ker?wakakaka

Remy.com February 17, 2009 at 1:37 PM  

nadia ni,
wat lawak lak dier erk?

remy jln guna rambut boleh jerk, magic kn?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 17, 2009 at 4:30 PM  

remy jalan guna rambut?? wakaka cuba bayangkan 10 minit cam ner remy jalan guna rambut wakaka... dah cam antu pcong dah ko remy tapi nie tukar jadi antu penyapu wakakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 17, 2009 at 4:30 PM  

tue bukan magic remy oiiittt tue buang tebiat nama nyer wakaka

Aku Nemo... February 17, 2009 at 7:44 PM  

wa'alieh....

sabar ajer ler...

ntah per2 la korg nieh....

bgs2... g la sane slalu....

bleh menambah pendapatan negara...

ops.... motif...!!!??

Remy.com February 17, 2009 at 9:35 PM  

nadia, tu bukan magic erk?

tp remy da biaser da jln guna rambut, hehe...

bersih lantai tiap kli remy lalu...

Remy.com February 17, 2009 at 9:36 PM  

nadia,
menambahkan pendapatan negara?

kemain erk, klau remy g indon, negara indon la yg bertambah pendapatannya...

Aku Nemo... February 17, 2009 at 10:59 PM  

cukai ler....
hahaha....
cukai kluar....
cukai masuk....
kn mahai tuh....

SAIFUL February 17, 2009 at 11:02 PM  

kemain nak g indon tapi letak bendera nya semangat cam nak jd rakyat indon jer :P

Remy.com February 18, 2009 at 12:17 AM  

saiful,
x nk jd rakyat indon...

nk jd presiden indon, huhu...

Remy.com February 18, 2009 at 12:10 PM  

nk ole ole erk rizz,
nnti remy blikan maggie k...
huhu...

Post a Comment