Ketenangan...

>> Monday, February 16, 2009


Entry sebelum ni Remy taip dalam keadaan marah dan benci terhadap seseorang sehinggakan Victoria Beckham yang menjadi mangsanya (maafkan Remy yer Posh), tapi sekarang kengkawan semua jangan risau k sebab Remy dah kembali tenang setelah melakukan suatu perkara.

Jangan terkejut, Remy x kerat orang tu kepada 18 bahagian tapi Remy telah pergi ke kelas mengaji di rumah nenek Remy iaitu di Kampung Melayu Subang pada pukul 9 pm tadi dan mendengar segala apa yang nenek Remy nasihatkan kepada Remy. Seterusnya Remy baringkan diri sehinggalah jam menunjukkan pukul 12 am, pukul 12.10 am Remy terus gerak ke rumah dan terus mengupdate Blog. Ingatkan nak tito kat umah nenek, tapi malangnya umah nenek x der internet (Remy x boleh hidup tanpa internet ni)...

20 comments:

rizz February 16, 2009 at 1:32 AM  

remy..are u okay...? klau de pape share with me k..hopely everything ok tu.

Remy.com February 16, 2009 at 2:21 AM  

rizz,
jgn isau k, sumernyer dah ok...

klau adr aper2 remy g tau rizz k...

Blog Anuar Kamaruddin™ February 16, 2009 at 8:12 AM  

remy kuat! remy tiap2 ari minom susu. keh keh keh. :)

||| PöJìé PööH ||| February 16, 2009 at 9:02 AM  

Alhamdulillah (mengepit sore)..
**sambil memakai tudung labuh dan tadah tangan tinggi2.. hehehe..

Aku Nemo... February 16, 2009 at 1:41 PM  

syukur... sekurang2nyer remy xbuat mende yg bodoh.... hhehehe... marah tuh permainan syaitan... sbgi umat... ape lah salahnya kita membasahkan diri sekali sekala utk menenangkan diri....<-- sgt menjadi tau.... kalo rase nk marah.... cpt2 g mandi... xpun basuh muka... paling bgs... amik air semyang... insya allah marah tuh pdm dgn sndirinya... amin.....

Remy.com February 16, 2009 at 3:53 PM  

nuar,
remy mmg kuat minum susu, tu la sbb remy kuat, hehe...

Remy.com February 16, 2009 at 3:53 PM  

wah pojie,
kemain pkai tudung labuh erk...

Remy.com February 16, 2009 at 3:54 PM  

neno,
remy basahkan diri dgn berendam dlm pool, basah btol...

huhu...

Remy.com February 16, 2009 at 4:44 PM  

segala jenis susu karl,
susu badan, susu tepung, susu cair dan sbg nyer...

Aku Nemo... February 16, 2009 at 8:04 PM  

merapu lar....

benci...

benci...

benci...

ops.... xleh benci2... nnt jd len...

ei....

sekeh kang remy nieh...

Remy.com February 16, 2009 at 8:37 PM  

sekeh jer tau si nemo ni, tampo kang..

Aku Nemo... February 16, 2009 at 8:49 PM  

sekeh tuh kan tandanyer syg....

hehehehe...

nieh tgh on9 ker....

knpe cm cpt jer reply....?

ke nemo perasan jer....

xkira....

nk sekeh gk....

Remy.com February 16, 2009 at 9:51 PM  

remy ader 20 tgn dan 20 kaki, so boleh reply dgn cepat...

huhuhu...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 17, 2009 at 8:57 AM  

hah??? kg melayu subang??? oittt rumah mak aku tue wakakaka tah2 kenai argh sudah wakakaka

Remy.com February 17, 2009 at 10:10 AM  

cik nazaitul,
yerker?
ntah2 jiran kn?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 17, 2009 at 12:01 PM  

alamak ang panggil aku nazaitul lah plak remy nie wakak rasa janggal lah panggil aku nadia or qla jer heheh tue arr terkejut aku bila baca ntry ang nampak bab kg melayu subang wakaka mungkin ang kenai kot adik2 aku wakaka ni yg aku nak wat jenayah nie balik umah mak bukak blog ang tunjukkan kat family aku wakakak

Remy.com February 17, 2009 at 12:04 PM  

hehe, panggil nadia erk?

ok, nadia nk buka blog remy tunjuk kat family, nnti femes remy, hehe...

menjadi aku February 18, 2009 at 9:51 AM  

saje je.
just nak nulis, cantik gambar atuk tua tu ngaji..
tingat kat arwah atuk....

Remy.com February 18, 2009 at 12:12 PM  

mnjadi aku...
thanks, tu atuk cyber...

anyway, thanks sbb kunjung ke blog remy yg x seberaper ni k,...

Post a Comment