Surat?

>> Wednesday, February 18, 2009




17 Februari 2009 (Selasa)

Hari ni Remy dapat sepucuk surat daripada Cosmopoint, terkejut masa Remy baca isi kandungan surat ni, nak tau kenapa?

Dalam surat ni menyatakan yang Remy kena refer paper 3D Animation, arrrrggghhh malasnya... Remy memang benci 3D Animation ni sebab memeningkan, tapi apa boleh buat sebab kita kenalah bersusah dahulu dan bersenang kemudian kan?.

Nasib baik mak Remy x marah pasal dapat NC paper 3D Animation ni, mak Remy hanya cakap "wat yg terbaik k refer nanti". So Remy akan wat yg terbaik pada 28 Februari nanti (refer paper).

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ February 18, 2009 at 6:03 AM  

caiyok remy! maner tahu nnt leh wat 3d animation watak upin ipin
;p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah February 18, 2009 at 9:14 AM  

weiii 3D nie best laa silap2 mana ler taw kot2 hasil ketekunan ang, tetiba ang terasa cam nak wat filem animasi ker wakakak tak pun ang masukkan dalam blog ang wakakak apa pun gud luck beb

Remy.com February 18, 2009 at 9:34 AM  

nadia,
btol gak tu, hehe...

remy try k...

rizz February 18, 2009 at 11:07 AM  

gd luck remy.i know u can do it:)

Aku Nemo... February 18, 2009 at 1:19 PM  

yae yea...

remy remy....

chaiyok chaiyok....

ganbatte neh....

Aku Nemo... February 18, 2009 at 6:05 PM  

huhuhu.....

thanks jer....???

xcukup lah remy....
dh xlaku...
muahahaha....

Remy.com February 18, 2009 at 8:12 PM  

x laku?
owh luper da thn 2009, huhu...

tampo kang...

Aku Nemo... February 18, 2009 at 8:49 PM  

echehchehcheh....
branie tampo nemo...
geget kang...
nk get kt mane...???
eik...??
pe nie sunyum2 ayam...
muahahahah
motif....!!!??

Post a Comment