Kundang punya pasal...

>> Wednesday, March 11, 2009



11 March 2009 (Rabu)

Hari ni Remy telah kehilangan suara sebanyak 70% akibat memakan hampir 20 biji buah kundang yang dibeli oleh nenek Remy di pasar pagi tadi. Ni merupakan kali pertama Remy merasa buah kundang ni, masam-masam manis rasanya. Remy tak tau pula kalau makan banyak sangat buah kundang ni akan menyebabkan suara Remy yang merdu ni boleh hilang. Remy dah tekad lepas ni Remy x nak makan buah kundang ni banyak sangat, tapi masalahnya rasa buah kundang ni sedap sesangat, huh...

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ March 11, 2009 at 11:41 PM  

WHAT??? suara hilang??? lagi 16 hari lagi nih remy, tiket semua dah sold out...sbgi event manager, canew i nak jawab kat fan-fan u kalau sore u hilang time konsert 27 march nih??

my name is KARL March 11, 2009 at 11:48 PM  

buah kundang???

camne tu..

karl ni kuno sket

ichimaru akira March 12, 2009 at 12:04 AM  

kesian dier,Minum tea and honey. Gerenti suara yg merdu tu kembali

Remy.com March 12, 2009 at 12:08 AM  

nuar,
jgn risau k, remy x kan hampakan peminat-peminat MC 27 ni...

remy akan jumpa dr jumaat ni k, huhu...

nuar ni mmg seorang event manager yg bagus, cewwah...

Remy.com March 12, 2009 at 12:09 AM  

KARL,
buah kundang tu macam buah mangga tapi saiz dia kecik jerk...

huhu, remy pon 1st time makan ni....

Remy.com March 12, 2009 at 12:09 AM  

faris,
remy x suka madu, wek nak termuntah...

||| PöJìé PööH ||| March 12, 2009 at 9:00 AM  

Aikk, ingat org pregnant jer giler buah kundang nih..
Remy pun sama..?

Remy.com March 12, 2009 at 9:01 AM  

pojie,
hehe, maybe pregnant kot (sambil usap perut)...

rizz March 12, 2009 at 10:04 AM  

hahahhh motipp nk ilang sore hikss! cner nk wat psembahan t ngn mc? larikkkkkkkk

Remy.com March 12, 2009 at 10:10 AM  

rizz,
x per, maybe lg 24 jam ok la tu sore merdu remy ni...

jgn lari, remy x kejar pon (semput)

aBg keChiK... March 12, 2009 at 8:41 PM  

karl xtahu buah kundang?
ayooo duk kat planaet mana la gamaknya beliau itew...

buah itew sgt shedap..
nak gi beli la

Remy.com March 12, 2009 at 11:08 PM  

abg kechik,
hehe, remy pon baru tau k...
remy duk planet mc, hehe...

Post a Comment