Pertualangan...

>> Saturday, March 14, 2009


Wah, tajuk entry seakan-akan Pertualangan Serina tapi ni adalah Pertualangan Remy yang x seberapa sangat, hehe...

Hari Ahad / Sunday yang akan menjelma x lama lagi Remy akan keluar dengan 2 jejaka tampan lagi bergaya, dan lokasi yang dipilih adalah Pavilion. Nak tahu siapa 2 jejaka tersebut, nantikan entry yg akan dikeluarkan pada hari Ahad nanti k...

Tapi...

Sejak 3 hari yang lalu Remy hilang keyakinan diri untuk keluar hinggakan Remy hampir-hampir membuat keputusan untuk membatalkan perjumpaan dengan 2 jejaka tersebut disebabkan tumbuhnya sebiji jerawat yang agak besar di pipi kiri Remy (tempat yg biasa Nuar & Nemo tampo). Bagi menghilangkan rasa kurang keyakinan tersebut, Remy mengambil keputusan untuk ke Klinik Ko di Bukit Bintang (biasalah wat treatment & cucuk) pada hari ni / Jumaat. Setelah membuat treatment tersebut, keyakinan diri Remy kembali seperti sediakala.

Cop Cop Cop...
Naper da macam iklan jer ni?
(Sambung cerita k...)

Selesai jer treatment, Remy ke Pavilion untuk window shopping tapi disebabkan nafsu membeli tu banyak, Remy telah membeli album Butterfly (Mariah Carey), album Jason Mraz dan Cicakman 2 untuk ditonton adik Remy...

Muka Remy setelah facial & treatment...

Cleanser, Toner & Pimple Gel...

Cicakman 2, Butterfly (MC) & Jason Mraz...

Yang best nyer, beli album Jason Mraz ni dapat free T-Shirt...

Album MC yg telah Remy kumpul x termasuk kompilasi (sesiapa x boleh pinjam semenjak peristiwa kawan Remy hilangkan dua album dulu)

At last, makan di Shah Alam Mall section 9 (lupa nama makanan ni)

8 comments:

rizz March 14, 2009 at 12:43 AM  

wah33..byknye cd mc die hahaah ratuu sgt..sapelah jejaka tampan tu kannnzz..larikkkkkkk

Remy.com March 14, 2009 at 12:47 AM  

rizz,
ofcoz, remy nak lengkapkan kesemua album MC, hehe...

masih tercari lagi beberapa album...

ada la, rahsia. 2 jejaka tu akan diketahui ahad ni...

wAtashiwa Nemo-cHan March 14, 2009 at 12:50 AM  

huhuhu....
nemo tau
nemo tau
nemo tau....
hikhikhik....
soalan bocor la....
nk itut bleh?

wAtashiwa Nemo-cHan March 14, 2009 at 1:06 AM  

er....
half lah.....
bleh x....????

Blog Anuar Kamaruddin™ March 14, 2009 at 1:11 AM  

jeng jeng jeng...rating naek lah blog remy pasnih ;)

Remy.com March 14, 2009 at 1:12 AM  

hurm, dtg la kol 1...
ahad k...

Remy.com March 14, 2009 at 1:14 AM  

nuar,
ader2 jerk, penantian satu rahmat, hehe...

Post a Comment