Apabila Remy.com ke Tesco...

>> Sunday, April 5, 2009


Dalam perjalanan ke Tesco Shah Alam


Setiba di Tesco Shah Alam


Setelah sekian lama Remy menyepi dari dunia Blog ni, kini Remy akan mula sedikit demi sedikit untuk mula mengupdate Blog Remy ni seperti sediakala. Bagi permulaannya, Remy ingin berkongsi sedikit "Video Gila" semasa Remy ke Tesco petang tadi. Remy jarang ke Tesco menemani mak Remy beli barang kedai tapi petang tadi tetiber jerk Remy tergerak hati nak ikut (nak tau gak naper Cik Wanie selalu ke Tesco, huhu...)

Sampai jer di Tesco section 13 Shah Alam (dalam pukul 6.30 pm), Remy bersama emak, 2 orang adik and abang terus mengambil apa yang perlu untuk barangan makan kedai kami. Sambil-sambil memilih dan mencari apa yang patut, Remy dan adik Remy melakukan aktiviti gila iaitu merakam video yang dipanggil "video gila" sambil diperhatikan orang ramai.

Di bawah ni merupakan sebahagian daripada video yang telah kami rakam untuk tontonan anda semua yang merindui Remy, saksikanlah...

video
1st Shoot (kurang keyakinan)

video
2nd Shoot (gangguan yg x disengaja)

video
3rd Shoot (selesai penggambaran)


Penerangan :

Video Pertama
- Remy belum bersedia lagi
- Kurang informasi

Video Kedua
- Gangguan dari abang Remy
- Gangguan berupa alas kaki, lawak...

16 comments:

Nadzrah April 5, 2009 at 11:29 PM  

haha!!!
sumpah lawak yg second 2!!!
kah3
abg remy x pasan ke tgh rekod?
selambe je cmpk alas kaki
haha

Remy.com April 5, 2009 at 11:53 PM  

nadzrah,
mmg lawak giler kn?

abg remy tgh khusyuk beli brg tu, remy tgh shooting pon dier x pasan...

Remy.com April 5, 2009 at 11:53 PM  

karl,

mmg len kan?
huhu...

cik wanie April 6, 2009 at 4:34 AM  

nie lagi sorang,
pegi TESCO jer mesti nak kaitkan nama cik wanie dalam itu cerita kan,
(ari tue si anis)
bluek!!!!!

DUTA TESCO nie berhenti seketika melawat kawasan sbb kereta x sampai lagik,
bluek!!!!

Remy.com April 6, 2009 at 5:43 AM  

wanie,
opcoz k, wanie kan duta tesco, remy sbg duta pavilion berbangga dapat berkunjung ke kawasan cik wanie...

bluek...

wAtashiwa Nemo-cHan April 6, 2009 at 7:26 AM  

lor....
sgt nakal ini budak....
muahahaha...
remy...
nemo winkdoo sama kamooo....
hahahhaa

Remy.com April 6, 2009 at 7:27 AM  

rindukah?
g klcc ngan rizz x ajak, pigidah...

rizz April 6, 2009 at 9:13 AM  

hahahah mcm2 la remy ni.windoo kamoo

Remy.com April 6, 2009 at 9:14 AM  

rizz,
miss u too...
jom tgk wayang nk x?

Cik AniS GalaxY April 6, 2009 at 1:15 PM  

remy...miss u dear
bile nk jumpa lg nie

||| PöJìé PööH ||| April 6, 2009 at 2:53 PM  

hehehe..
lawak la kamu!
miss u la Remy JJ!!

Remy.com April 7, 2009 at 11:27 AM  

cik anis,
biler2 cik anis nk jumpa remy boleh...

just message jer k, huhu...

miss u too...

Remy.com April 7, 2009 at 11:28 AM  

pojie,
miss u too...

dah lamer x kuar sesamer kn?

Post a Comment