Penat Tapi Best...

>> Saturday, April 18, 2009


18hb April 2009 (Sabtu)

Seperti yang telah diberitahu pada entry sebelumnya, Remy telah ke Klinik Ko di Bukit Bintang pada pukul 11.40 am untuk melakukan treatment muka seperti biasa pada setiap bulan. Kali ni Remy x wat suntikan Vitamin C sbb stok dah habis (x sangka ramai gak yang wat suntikan Vitamin C). Disebabkan Dr Chu x sampai lagi, Remy telah dihidangkan segelas fresh orange dan beberapa magazine Chinese (diorang ni mmg tau, aku ni melayu tp dihidangkan magazine Cina).

Tepat pukul 12 tengahari Dr Chu pun tiba dengan senyuman manisnya bersama suami tercinta yang handsome lagi bergaya, tergugat iman. Habis jer berborak dalam 10 minit, Remy dibawa ke bilik untuk treatment. Di bawah ni ada beberapa picture yg sempat Remy ambil (lepas tu tertidur akibat keasyikan tretment tersebut).

Selesai jer treatment, Remy terus ke Pavilion untuk window shoppink tapi terbeli album Kelly Clarkson (All I Ever Wanted) dan Taylor Swift (Fearless), dah nafsu macam mn nak halang kan, huhu...

Takut terbelanja lagi, Remy membuat keputusan untuk terus ke Shah Alam tapi tiba-tiba dapat panggilan dari Azzy.com (my lovely cousin) ajak makan di tempat kegemarannya iaitu Takoyaki yang bertempat di Plaza Masalam Section 9 Shah Alam. Di bawah ni ada picture kami berdua.

Sementara menunggu doctor Chu, Remy sempat lagi bergambar di lobby

Setelah memicit keluar jerawat & bintik-bintik hitam

Sebelum dipakaikan mask yg diperbuat dari tanah liat

Lokasi makan petang kami berdua (Takoyaki - Plaza Masalam sec 9 Shah Alam)

My lovely cousin, Azzy.com yg tengah demam...

Remy.com bersama Azzy.com (lovely cousin...)

Kami cousin paling comey di dunia, weks...

Takonomiyaki (Cheese & Sosej)

Remy.com mencuba rasa ala-ala JJCM

Azzy.com pon nak try merasa gak, huhu...

8 comments:

Eazy Izzuddin April 18, 2009 at 8:24 PM  

bestnye journey ari sab2...
huhu
xD

||| PöJìé PööH ||| April 18, 2009 at 9:23 PM  

wahhh cantek dah Remy!
jeles nih!

Remy.com April 18, 2009 at 9:57 PM  

eazy,
mmg best, tp kaki da melecet ni, penat sesangat mengunah...

Remy.com April 18, 2009 at 9:58 PM  

pojie,
thanks, remy mmg da ensem pon, pasan nih, huhu...

rizz April 18, 2009 at 11:35 PM  

wahh2 plowless hehehhehehe bestnya wat treatment kann..remy xgtaw pon kos bper hehheheh

Remy.com April 18, 2009 at 11:48 PM  

rizz,
kos pon nk tau erk?
huhu...

okey, kos treatment hari ni x seperti biasa, biasanya RM 1200 tapi hari ni cuma RM 400 sebab x der Vitamin C and 'something' yg biasa Remy guna, hehe...

AiZouL tHe aBg keChiK... April 19, 2009 at 2:43 PM  

ayooo..main ribu2 katernya
fengsan..gue ingin mbeli baju suar pon xmampo..

cantek la ko remy..
kalah ifa raziah tu

Remy.com April 19, 2009 at 4:59 PM  

zoul,
sekali sekala, ifa raziah dah jeling2 dah...

Post a Comment