Remy bergelar uncle...

>> Saturday, April 18, 2009


Jumaat bersamaan 17 April 2009, Remy telah bergelar 'uncle'.

Kakak saudara Remy yang bernama Maryati atau biasa dipanggil Kak Long telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki dan bayi lelaki tersebut diberi nama Muhammad.

Disebabkan rumah Kak Long betul betul berhadapan dengan Up Town Section 24 Shah Alam, Remy apa lagi (jalan-jalan lah melihat apa-apa yg best). Setelah puas berjalan, Remy sekeluarga kembali ke rumah Kak Long (biasa lah orang pompuan kalau jumpa, bercerita jerk...).


Comey kan Muhammad ni...

Geram tgk ini anak, macam ciner...

Ketintongan kami beradik...

Remy.com ngan my 2nd bro (Ryza.com)


Ni naper tetiber ader perfume Mariah Carey ni?. Ni Remy nak kongsi cerita ni, sebenarnya masa Remy ngah jenjalan kat Up Town tu tetiber mata Remy tertumpu pada sebotol perfume ni. Nak tau perfume apa?.

Ofcoz ar perfume M Mariah ni, bukan perfume yg berbotol purple tapi yg berbotol pink. Untuk pengetahuan semua, perfume Mariah yg berbotol pink ni belum dipasarkan di Malaysia k.

Time ni Remy nyer hati dah panas dah, sakit hati sebab diorang jual tiruan & murah sesangat. Apa nak wat, dah kejer diorang nak cari rezeki (hurm...).

8 comments:

Namhkir April 18, 2009 at 3:08 AM  

nama kan la Muhammad rikhman..hehehehe.lol
perfume tu ade la real nye kat pavi.

Remy.com April 18, 2009 at 8:16 AM  

rick,

best gak kn klau nmer muhammad rikhman, tp best lg klau muhammad rahimi, weks...

ader erk perfume tu kat pavi?

||| PöJìé PööH ||| April 18, 2009 at 9:48 AM  

Pakcik Remy!!
Clust!!!
Pakcik da skrg..
Hehehe..
Ala, jgn ler panas ati..
Yg ciplak tuh utk org² kurang bkemampuan mcm Pojie..
Remy kne la pakai yg ori..
Sob.. Sob.. Sob..

rizz April 18, 2009 at 9:50 AM  

heehehhe harusla remy pkai yg ori kan mc nye perfume ekeke!..btw comei nye ank buah hahha

Eazy Izzuddin April 18, 2009 at 3:35 PM  

hai uncle remy....
=)
nice name baby tuh..

Remy.com April 18, 2009 at 7:06 PM  

pojie,
ader2 jerk uncle pojie ni, huhu...

Remy.com April 18, 2009 at 7:06 PM  

rizz,
mmg comei kn itu anak, geram remy nengok dier...

Remy.com April 18, 2009 at 7:07 PM  

eazy,
mmg nice nmer baby tu, muhammad...

Post a Comment