Si Dia tu...

>> Saturday, April 25, 2009


Ni adalah sambungan daripada entry Remy semalam, persoalan siapakah Si Dia pada entry sebelum ni mungkin sudah terjawab sekiranya anda pembaca sekalian telah membaca di Blog Si Dia. Tetapi bagi yang belum mengetahuinya lagi, Remy akan memberitahu kepada anda semua siapakah Si Dia tersebut k.

Adakah yg dimaksudkan Si Dia tu adalah Mariah Carey?. Oh tidak, Mariah Carey belum lagi bercadang untuk membuat Road Tour ke Malaysia sebab cuaca di Malaysia masih panas lagi, katanya kepada Remy dalam panggilannya semalam (hehehe...)

Inilah Si Dia yang Remy maksudkan, bukannyer Mariah Carey tetapi Heze Suze yg sangat peramah dan baik hati dan mesra dan lawak dan sebagainya (banyak sangat dan nyer kan). Pertama kali berjumpa dari jauh kitorang dah tersenyum lebar dengan rambut Remy yg ditiup angin (ala ala iklan shampoo). Bila Remy masuk kereta jer, baru Remy sedar yg Akak Heze Suze ni rupernyer kecik jer orangnyer tapi sangat baik and selalu memulakan perbicaraan, kalau nak harap Remy yg mulakan bercakap nampak gaya sampai baliklah x bercakap.

Ni pula gambar seorang pelakon popular yg kitorang jumpa masa makan kat Kenny Rogers Roasters semalam, dia ni sebenarnya adik kepada Jehan Miskin (seakan-akan sama kan muka dia ngan Jehan Miskin?).

14 comments:

Hezesuze April 25, 2009 at 8:43 PM  

hahaha nak jugak same muka ngan jehan miskin....tp rasenye remy putih ckit kot dri jehan tu...huhuhu

byk ckp katenye ek...pepun suka tak kuar ngan akk ni???

Remy.com April 25, 2009 at 9:06 PM  

hehe, dah namernyer adik jehan kn mestilah samer, huhu...

opcoz la suker kuar ngan akak, ceria sentiasa kn...

Namhkir April 25, 2009 at 9:13 PM  

boleh mcm jehan?..lol
ingat sape la tadi...klu trun subang bgtau la.

Remy.com April 25, 2009 at 9:14 PM  

bg la no, blh remy g tau klo turun subang...

huhu...

||| PöJìé PööH ||| April 25, 2009 at 10:13 PM  

hahahaha!!
Remy poyo bajet cun!
hahah!!

Remy.com April 25, 2009 at 10:14 PM  

pojie,
remy sedar yg remy mmg cun, hahaha...

bukan setakat cun, cute jugak k, weks...

rizz April 26, 2009 at 12:56 AM  

wah3 kemainn p kenny rogers g huhuk neber ajk week hehe:p

Chagall April 26, 2009 at 2:57 AM  

Hi, I'm a new reader. Eazy introduced your blog to me. He told me that u love Mariah Carey so much. I am one of fans too. Saje je nak nyibuk kat sini. Catch u later. See ya!

Remy.com April 26, 2009 at 8:25 AM  

rizz,
g sana sajer nak menyehatkan lg badan yg sedia ada sehat ni...

Remy.com April 26, 2009 at 8:26 AM  

hi chagal,
hehe, mariah carey always the best, hehe...

Remy.com April 26, 2009 at 8:04 PM  

mestilah kaka,
harus mkin montoks k, huhuhu...

mummYaeesh April 26, 2009 at 10:49 PM  

wah siap teman ze shopping bagai... nnt kalau weols nak g shopping nak ajak teman gak bleh ke adik jehan miskin??woohoo

Remy.com April 26, 2009 at 10:59 PM  

mummy yaessh...

boleh jerk, kiter nk shoppink kat mn?

paris?

LA?

London?

hahaha...

no hal...

Post a Comment