Tagged from Mista Rizz...

>> Sunday, April 19, 2009



1) Anda perlu "printscreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.

2) Beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu.

3) Tag 10 orang.

4) Itu sahaja.

Kenapa Remy pilih picture ni sebagai wallpaper di laptop Remy?.
Jawapannya anda sendiri tau kan, jangan wat-wat x tau k (gigit telinga kang baru tau, huhu...).

Wallpaper di laptop Remy x pernah terlepas daripada gambar-gambar MC, tiap minggu atau tiap bulan pasti berganti gambar tetapi tetap gambar MC sbb Remy minat gilerz kat MC ni. Remy dah letak picture ni sebagai wallpaper laptop selama 2 minggu, dan Remy pilih picture ni disebabkan sangatlah cantik dan boleh memberi Remy inspirasi dalam membuat assignment.

Orang kuat yang suka membantah Remy daripada meletak picture MC sebagai wallpaper adalah "my lovely mother" sebab mak Remy x minat MC, tapi mak Remy merupakan peminat setia Mawi (sumer album Mawi ada, huh...)

8 comments:

Namhkir April 19, 2009 at 12:59 AM  

sape lagi gilakan mariah mcm u...wallpaper i gwen..ngee

Remy.com April 19, 2009 at 9:51 AM  

rick,
tau x per, huhu...

gwen very the best, gila2 comey kn?

rizz April 19, 2009 at 10:11 AM  

tetappp kan hahhah,,sgt cntek mc itew hehehh

Remy.com April 19, 2009 at 10:21 AM  

MC sentiasa cantik k rizz, macam Remy yg sentiasa smart (pasan nih)...

AiZouL tHe aBg keChiK... April 19, 2009 at 2:30 PM  

fanatik MC sgt..
hohoho..
Dato CT tetap no1 dihati..

Remy.com April 19, 2009 at 5:02 PM  

zoul,
setiap org ader idola tersendiri kn?

hehe, bg Remy MC the best, weks...

||| PöJìé PööH ||| April 20, 2009 at 5:12 PM  

i tot itu Remy JJ pas drag..
meletop!!!
tp Kak MC rupa²nyer..
hehehehe!!

Remy.com April 20, 2009 at 7:20 PM  

pojie,
huhu, ader ker tu remy, remy berambut pendek...

huhu...

Post a Comment