TENSION !!!

>> Monday, April 27, 2009




TENSION ?

Kenapa yer Remy tetiber tension ni?.

Adakah Remy baru terima panggilan yg meminta Remy wang tebusan?
Adakah Remy baru putus cinta?
Adakah Remy lupa makan ubat?
Adakah Remy tension sbb study?

Semua tu bukan, sebenarnya Remy tension sebab hari ni daripada pagi sampai ke petang Remy diganggu oleh seorang perempuan melalui panggilan telefon dan SMS. Nama perempuan ni x diberitahu tapi dia tahu nama Remy, tu x per sbb Remy ni kan adik Jehan Miskin (mesti ramai yg tau nama Remy, huhu...)

Yang Remy naik marah sbb perempuan ni cakap x pernah habis, dia just cakap "Hai Remy, boleh berkenalan?". Pastu letak...

SHIT !!!. Remy paling benci orang yg letak telefon semata-mata harap nak kita call balik, nak kenal pun cakap lah elok-elok x payah lah nak memain. Bukan setakat tu jer, perempuan ni boleh lagi wat missed call banyak-banyak (Remy dah mula berapi tahap penguin time ni, Penguin tetap comel kan?).

Dengan ni Remy nak pamerkan nombor perempuan ni, sebagai tanda peringatan kepada sesiapa yg berani cuba nak mempermainkan Remy (bermulalah perangai jahat Remy, hahahaha...)

603 - 92810938

013 - 6817854

22 comments:

rizz April 27, 2009 at 11:45 PM  

hhehh tindakan yg bagoss remy..bru pdan ngn kua pompoann tu ekekke

Namhkir April 28, 2009 at 12:00 AM  

same lah..
tapi no hp i ada kat poster..so ths junior smses..
aiyoo..pening2x.

Eazy Izzuddin April 28, 2009 at 12:33 AM  

hehehe
jom kacau itu parempuan...
xD

Remy.com April 28, 2009 at 7:13 AM  

rizz,
tau x perk, geram tahap penguin tau dibuatnyer...

Remy.com April 28, 2009 at 7:14 AM  

rikh,
dekat poster?
wah, lagi hebat u...

Remy.com April 28, 2009 at 7:15 AM  

eazy,
kacau pompuan tu cukup2 k, biar dier raser aper yg remy raser, hahaha (tanduk dah kuar)

wAtashiwa Nemo-cHan April 28, 2009 at 8:57 AM  

er...
nk nemo letak no nieh kt lrt?

" saya sangap... hubungi saya di no... bla bla bla.... harga bleh runding..."

mau ka? hakoo pon dh kluar tanduk bercabang

Hezesuze April 28, 2009 at 9:22 AM  

fuhhhhh!! sib baik bkn no akak...hahaha

bgus2 inteprem no dia kt blog ang remy...bleh le akak kacau dia...huhuhu

Cik AniS GalaxY April 28, 2009 at 10:58 AM  

lepas nie perempuan 2 lps populor dr remy la jwbnya...huhu

||| PöJìé PööH ||| April 28, 2009 at 11:05 AM  

jom kawan² kita tembak no dia ramai²..
hahahah!!

Chagall April 28, 2009 at 12:57 PM  

Hah! Benci sekali bila orang tu call, cakap tak habis. Maybe dia ingat cara dia tu cool la kot...

El-Zaffril April 28, 2009 at 3:23 PM  

tak sangka remy macam ni... hua hua hua... takut nak sakat remy lagi la

mummYaeesh April 28, 2009 at 5:16 PM  

paparavi kot..uols kan artis kekdahnye..woohoo

hamboii berapi cam penguin?? penguin tu bkn cool jerk ke??ahaks

tenang2..missed kol dia byk2 kali blk..woohoo bia dia rimas

Remy.com April 28, 2009 at 7:15 PM  

nemo,
boleh gak, letak kat toilet2 skali k, letak jer kat sumer tmpt yg ader ramai org...

Remy.com April 28, 2009 at 7:15 PM  

kak heze,
huhu, kacau dier teruk2 k, remy suker sesangat...

Remy.com April 28, 2009 at 7:16 PM  

anis,
x per, lagipun remy dah nak undurkan diri dr bidang lakonan ni, cewwah tetiber jerk..,.

Remy.com April 28, 2009 at 7:16 PM  

pojie,
jgn tembak jerk, pancung, sembelih, masak sekli...

huhu...

Remy.com April 28, 2009 at 7:17 PM  

chagall,
tu la pasal, dier ingat missed call tu membuatkan dia raser cool tp mkin membuat mangsa mnjadi benci, cewwah...

Remy.com April 28, 2009 at 7:18 PM  

mummy yaeessh,
huhu, penguin yg telah dipindahkan ke malaysia remy ni, huhu...

DatinDiaries April 30, 2009 at 10:46 PM  

nice blog....lagipun cute la remy ni...hehhehee......pujian ikhlas ni dik..hehee

Remy.com April 30, 2009 at 10:54 PM  

datin,
thanks sbb memuji, huhu...
segan ler, huhu...

Post a Comment