Award from Eazy & Pojie...

>> Thursday, May 14, 2009


Remy nak minta maaf sesangat sebab baru nak publish entry mengenai Award yg telah diberi oleh 2 sahabat baik Remy iaitu Eazy (mudah) dan Pojie. Di bawah ni merupakan 2 Award yg telah diberi oleh Eazy dan Pojie, thanks sesangat sbb sudi beri Remy award ni (Remy rasa terharu sgt sbb dihargai).


Award ni diberi oleh Eazy atau dalam bahasa melayu nya adalah mudah ataupun senang. Remy baru jer berkenalan dengan Eazy ni melalui Kak Ros ataupun Cik Anis iaitu semasa menyambut Birthday Pojie di Pavilion. Eazy ni orangnya agak pemalu, tapi kalau nak dibandingkan dengan Remy ni, Remy lagi pemalu orangnya. Kepada Eazy, thanks sbb sudi menjadi sahabat Remy dan sudi memberi Remy penghargaan ni. Semoga persahabatan kita berkekalan hingga ke akhir usia, amiiin...



Award ni pula datangnya daripada Pojie, seorang sahabat yang periang dan sentiasa memeriahkan suasana. Remy mula berkenalan dengan Pojie semasa gathering berbuka puasa di Sogo bersama kenalan Blogger. Bagi Remy, Pojie merupakan seorang sahabat yang tegas dan memiliki hati yg baik. Award ni diberi bersempena entry yg ke - 200 Pojie, Remy nak ucapkan tahniah dan teruskan perjuanganmu di dalam dunia Blogger ni.

Thanks buat Eazy dan Pojie, Remy sayang korang berdua. Mmmuuahhh...

8 comments:

Namhkir May 14, 2009 at 2:13 AM  

wow..awards are always fuuun.lol

Remy.com May 14, 2009 at 2:17 AM  

rikh,
yup, rasa dihargai...

rizz May 14, 2009 at 9:29 AM  

tahniah2 bravooo!!

Remy.com May 14, 2009 at 9:30 AM  

rizz,
bilalah remy nk capai beratus-ratus erk entry?

huhu...

||| PöJìé PööH ||| May 14, 2009 at 11:01 AM  

knp Pojie begitu cute dalam blog Remy..?
dapat aura MC gak ker??
hahah!
tq2 sudi termia anugerah..

Remy.com May 14, 2009 at 11:03 AM  

pojie,
pojie mmg cute, aura MC telah menyelubungi pojie, cewwah...

so kpd sesiapa yg nak nmpk cute, meh dtg ke blog remy...

Eazy Izzuddin May 14, 2009 at 3:59 PM  

hiks...
thanks karena tampal...
hehe
xD

Remy.com May 14, 2009 at 7:36 PM  

eazy,
welkemz, thanks sbb sudi bg k,..

Post a Comment