Benci...

>> Monday, May 4, 2009




Sudah 4 hari Remy ubah style rambut sejak 30 April lalu tapi baru sekarang Remy memberanikan diri untuk mempamerkannya kepada kengkawan semua. Kenapa Remy cakap macam ni?.

Remy x suka style baru ni, buruk dan membuatkan Remy kelihatan bertambah hodoh daripada rupa Remy yg dah memang hodoh ni ditambah lagi dengan berat badan Remy yang semakin naik ni. Remy memang x suka dengan penampilan Remy sekarang ni, rasa macam Remy yg baru telah merasuki tubuh badan Remy.

Remy benci dengan penampilan sekarang ni, huaaaaa...

20 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ May 4, 2009 at 9:37 PM  

remy sendiri yg fikir camtu, sedangkan org len kt luar sana mesti admire kt ur style...

u still look great! :)

Remy.com May 4, 2009 at 9:39 PM  

nuar,
betul ker?

maybe cermin kat umah remy ni berhantu kot, tp mmg x smart tau...

rizz May 4, 2009 at 9:58 PM  

ok je rizz tgok..smart lah! tul ckp nuar tuuu

mummYaeesh May 4, 2009 at 10:12 PM  

eh da macam rambut akim af tu la...woohoo...
klu tak suka g la ptg style baru...
tak pun try gondol la dik!whoops!

wAtashiwa Nemo-cHan May 4, 2009 at 10:21 PM  

tomey la chayunk....
okei ajoo tuh....
smart dr dulu....

p/s.. tomey cm upin ipin dh....

Remy.com May 4, 2009 at 10:22 PM  

mummyaesshh...
gondol?
lawa ker?
huh...

Duke Luce Dell'amore May 4, 2009 at 10:54 PM  

adoi!!
elok jew wambot tu...
jgn wat yg pelik2 udah...
nnt lg remy sakit hati..
less is more!that's what u have..

||| PöJìé PööH ||| May 4, 2009 at 11:31 PM  

Hey ok what!!
I love ur style ala² fringe tuh!
Pojie bila la nk buat mcm tuh lagi..
Hehehe!

Namhkir May 4, 2009 at 11:53 PM  

well, it is cool.
u'll def stand out okaay.lol

Remy.com May 5, 2009 at 1:38 AM  

jim,
thanks k, remy try k...

Remy.com May 5, 2009 at 1:38 AM  

pojie,
yerker?

pojie boleh wat yg terbaik...

Eazy Izzuddin May 5, 2009 at 10:23 AM  

wah...
kene benci pule...
ok le 2...
huhu
=D

Hezesuze May 5, 2009 at 10:52 AM  

yuhuuu!! 2b onest...bg akk rmbut yg dulu time jumpa akk tu..haaa shantek kene ngan muke n bdn remy...huhuhuh

ala...perasaan kite ajo tu...mayB org2 kt luar tu suke ngan stail baru remy ni...

p/s ke tsalah potong???

Remy.com May 5, 2009 at 11:00 AM  

kak heze,
ni sbb tersalah potong, menci ar stylist tu, huh...

byr mahal tp hasil hampeh...

Cik AniS GalaxY May 6, 2009 at 3:21 PM  

rambut sikit punya kacak
badan sikit punya tegap
lg mau kate x best ek
geget kang...huhu

pas nie campak jer cermin berhantu kt umah remy 2.

Remy.com May 6, 2009 at 8:12 PM  

anis,
aah, x lawa ar, geram...

nk campak ker cermin ajaib tu?

Post a Comment