Gathering @ Ulu Yam...

>> Thursday, May 7, 2009




Sorry kengkawan semua sebab Remy lambat update entry tentang Gathering bersama Blogger @ Ulu Yam ni, Remy juga akan menghadirikan diri di perjumpaan ni yg akan berlangsung :

Tempat : Ulu Yam

Tarikh : 10 Mei 2009 (Ahad)

Masa : 9 am hingga 3 pm

Tema : Potluck

So kepada blogger-blogger yg berminat, jom kita beramai-ramai memeriahkan lagi suasana di Ulu Yam. Jom kita tolak menolak ke dalam sungai tu, hehehe...

Any information boleh ke Blog Cik Wanie k, love you all...
Mmmuuuahhh...

14 comments:

mummYaeesh May 7, 2009 at 7:18 AM  

weols rasa mcm join kot! tp nak tanye la..tkde ke sesape wat name list + ape yg dibawa? sbb nak tgk gak sape yg join!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah May 7, 2009 at 8:37 AM  

harus p rasanyer nie lew perjumpaan terbesar (besar kew?) blogger yang aku baru nak join wakakak maklum arr baru berjinak2 ngan dunia blog selain menjadi chatters tegar wakakak nie pun dak rizz dah paksa rela aku p wakakak dak2 putus fius pun dah beberapa kali dok ingatkan wakakak insya'allah kami akan p...

rizz May 7, 2009 at 9:33 AM  

yeyeh nk terjon ngn remy ekekee

Cik Wanie May 7, 2009 at 9:38 AM  

walawei,
baru nak bgtau,
ish ish ish,
x per x per,
asalkan letak kan,
hik hik hik

kita jumpa di sana ok:)

Namhkir May 7, 2009 at 9:47 AM  

u buat gathering tuk bloggers??
wah..that's the first...
lol
mesti ramai?

Remy.com May 7, 2009 at 3:46 PM  

mummyaeesh,
name list erk?

remy try tanyer k nnti, huhu...

Remy.com May 7, 2009 at 3:47 PM  

cik nadia,
jom ar, nnti kiter putuskan fius reramai k...

Remy.com May 7, 2009 at 3:48 PM  

rizz,
remy x terjun lah, remy rendam kaki jerk, huhu...

Remy.com May 7, 2009 at 3:49 PM  

cik wanie,
x tersengajer katerkan, cewwah...

Remy.com May 7, 2009 at 3:49 PM  

rikh,
jom lah, meramaikan lagi suasana dgn kehadiran u, jom...

Eazy Izzuddin May 7, 2009 at 4:23 PM  

see u there....
xD

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

Remy.com May 7, 2009 at 4:26 PM  

ok, remy ambil sekarang...

zupppp...

||| PöJìé PööH ||| May 7, 2009 at 6:41 PM  

nio cofm ker nk join naik kete aii nih??
btw sila la layan lagu Belasmu (from Nikki Palikat)..
sure u will be surprise!

Hezesuze May 7, 2009 at 7:42 PM  

wah! dah xsabo tahap kingkong ni gath kat ulu yam kekdahnye...yahoooooooooooooooo!!!!

mesT ramai anak2 ikan yg trlepas kan...wakakaka

p/s haha btul kata pojie tu...alah lgnye yg totally cam MCC remy tu...try dgr ok...

Post a Comment