Gathering with Bloggers...

>> Monday, May 11, 2009


Entry ni berkaitan aktiviti semalam iaitu Perjumpaan Bloggers yg bertempat di Ulu Yam, hampir 30 orang yang menghadirkan diri bagi memeriahkan lagi suasana yg sememangnya riah, hehe...

Disebabkan Remy x bermaya hari ni kerana terlalu banyak aktiviti semalam, Remy hanya meletakkan gambar-gambar untuk tatapan semua. Harap maaf, gambar semasa mandi manda Remy x der, nantikan di entry kengkawan yang lain k.

Sesi memotong kek utk yg lahir pd bulan May

Wanie yg melatah menyuap Pojie kek, hehe...

Remy pun kena, tp pic mantain jerk...


Q-la & Remy

Rizz, Eazy, Q-la, Remy, Nemo & Pojie

Pojie, Rizz, Remy & Eazy

Bergambar kenangan sebelum bersurai (Wanie ada lagi best)

Bergambar di dalam perjalanan ke Hospital Selayang (photo by Nemo)

Q-la, Eazy, Rizz & Remy di Hospital Selayang

Remy & Q-la (berangan nak jadi popular)

Remy & Kak Anis (terubat rindu selama ni)

Wajah kecewa sbb x dapat melawat Wanie di Hospital Selayang

Time bermain Bowling di Ole-Ole Section 18, Shah Alam (Q-la mengungguli carta)

2 Selebriti menghangatkan suasana

Q-la yg mempunyai suara yg lunak, hukhukhuk...

Q-la menyanyikan lagu utk Remy, ahakz...

Time ni mmg da sengal habis sumer

Thanks kepada anda yg sudi bg Remy present walaupun bday Remy dah lepas


Akibat aktiviti yg terlalu banyak semalam, hari ni Remy x larat untuk bergerak (rasa macam x der tenaga). Tapi hidup mesti diteruskan, cewwah...

19 comments:

mummYaeesh May 11, 2009 at 12:08 PM  

sorry guy takdpt join!

btw, wanie mana lak yg masuk spital?? awatnye??

p/s: qla, besar gak hang ek??whoops..larikssss

Eazy Izzuddin May 11, 2009 at 12:12 PM  

hiks...
besh kan join.....
hehe..
sedey x dpt lawat wanie...
hiks..
remy, eazy amek skit pic 2 ea....
xD

Namhkir May 11, 2009 at 12:20 PM  

owh.kesian nye..why ur friend masuk hosp?

Hezesuze May 11, 2009 at 12:47 PM  

woiii!! hang gi karok N men boling x jak sis ek...uwaaaaaa majuk ler....lari ke batu belah btu btangkup...

p/s syukur wanie da kuar hospital...suspen gak smlam kan..

Duke Luce Dell'amore May 11, 2009 at 1:18 PM  

sakan memasing bergembirakan??smpi cik wanie msuk hospital yg xthn tu..mesti die letih sgt tu..cian die...

||| PöJìé PööH ||| May 11, 2009 at 2:09 PM  

Ya Allah!!
korang masih larat lagi gi karok??
Pojie blk umah terus pengsan ok!!

Eazy Izzuddin May 11, 2009 at 2:31 PM  

Syukur cik wanie dah kluar hospital...
=)

rizz May 11, 2009 at 3:03 PM  

ahhah kemaen cpt update yg penting tintong gle karok wakakakka thanks remy bnje wyg!!!

Remy.com May 11, 2009 at 4:31 PM  

mummyaeesh,
wanie semput, pengsan tetiber maser da abis mandi manda...

terkejut sgt...

Remy.com May 11, 2009 at 4:32 PM  

eazy,
amik lah, hehe...

Remy.com May 11, 2009 at 4:32 PM  

rikh,
wanie masuk sepital sbb semput, maybe sejuk sgt kot n selalu melatah...

Remy.com May 11, 2009 at 4:33 PM  

kak heze,
idea tu tetiber jerk muncul lpas lawat cik wanie...

hehe...

abis ar tinggal rambut kak heze jerk kat batu tu...

Remy.com May 11, 2009 at 4:34 PM  

jim,
aah, letih sbb selalu melatah, huhu...

Remy.com May 11, 2009 at 4:34 PM  

pojie,
remy sampi jer umah terus pengsan, x mndi pun...

bgun pg tadi pun x bermaya sgt...

Remy.com May 11, 2009 at 4:35 PM  

rizz,
wayang erk?
bowling sudeh, tp ader wayang gax, huhu...

wAtashiwa Nemo-cHan May 11, 2009 at 6:49 PM  

weh...
remy luper satu mender lg lah....
mana part nemo menggegehkan diri menunaikan impian kalian tuh ha?
hiks...
luper diri la tuh....
hakoo jgk yg terkener....
nyampah

Remy.com May 11, 2009 at 7:12 PM  

nemo,
bila erk?

x ingat pon...
huhu...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah May 12, 2009 at 2:42 PM  

wahhhh berangan nak jadi celebriti tue yang paling tak menahan wakakakak bukan kew ang sendiri cakap... nak bergambar ngan celebriti? wakakakak apa pun praktikkan perkataan2 baru key wakakka harus bawak buku bila jumpa ngan aku wakakak

aku ingat nemo wakakakak oitttt remy mana pic dak kendu tue??? penat aku jadi paparazi nie wkaakka send kat email nadia@ikram.com kalau ang malu nak publish aku sanggup jew wakakaka

Remy.com May 12, 2009 at 4:57 PM  

kak q-la,
picture dak tu ader di dlm genggaman remy, nk ker?

byr rm 10, huhuhu...

Post a Comment