Happy Birthday Mom...

>> Friday, May 1, 2009


1 May 1962 merupakan tarikh lahir ibunda tersayang Remy dan pada 1 May 2009 ni genaplah usia ibunda Remy 47 tahun. Disebabkan hari ni cuti, abang Remy ajak Remy ke Giant untuk membeli bahan-bahan untuk membuat spagethi sempena menyambut ulang tahun ke 47 ibunda kami. Buat pengetahuan semua, spagethi yang Remy buat pada hari ni dinamakan sebagai "MCC's Spagethi Dot Com" dan akan Remy bawa ke Ulu Yam pada 10 May nanti (so kepada sesiapa yg nak merasa masakan tangan Remy yg x seberapa ni boleh lah merasanya di Ulu Yam nanti). Di bawah ni antara bahan-bahannya, hehe...

Disebabkan mak Remy ni x suka sangat bergambar, ni jer picture yg sempat Remy snap untuk dijadikan sebagai kenangan. Remy suka sangat tengok mak Remy tersenyum masa dia buka pintu rumah, sangat terkejut.

WE LOVE YOU MOM !!!

12 comments:

rizz May 2, 2009 at 8:49 AM  

wahh besday party hehehe bestnyaaa..:p hepi besday to ur mom!

Hezesuze May 2, 2009 at 11:24 AM  

hepi besday tu mak remy...moga pjg usia..

eh2 cam familiar je muka mak remy tu...

wah nak bawak spegeti kt ulu yam ke..

Remy.com May 2, 2009 at 11:33 AM  

rizz,
thanks, sederhana tp meriahkan?

Remy.com May 2, 2009 at 11:34 AM  

nuar,
mak kiter erk?
huhu, kiter adik beradik kn?

Remy.com May 2, 2009 at 11:34 AM  

kak heze,
aah, nanti akak rasa k spagethi ni....

||| PöJìé PööH ||| May 2, 2009 at 1:19 PM  

happy birthday to ur mom!
smoga sihat n bhgia bsama family..
btw mmg POjie dah private kan blog..
knp??

Remy.com May 2, 2009 at 8:28 PM  

pojie,
thanks, hehe...

wAtashiwa Nemo-cHan May 2, 2009 at 11:47 PM  

hepi bday to ur mom....
tomey lah mum remy....
kalah dh remy....
ahaks....

Remy.com May 3, 2009 at 12:41 AM  

nemo,
biaser ar, mana tumpahnya kuah klau x ke nasi?

remy ni kira beruntung ader mak yg comey, hehe...

mummYaeesh May 3, 2009 at 3:13 AM  

happy birthday mak remy!
klu g ulu yam nnt dpt rasa skali tak pizza tu..woohoo..

Remy.com May 3, 2009 at 12:09 PM  

pizza mn boleh, tu beli...
huhu...

Post a Comment