I'm Back...

>> Wednesday, May 20, 2009


Setelah 2 hari Remy tidak berblog akibat masalah emosi yg mengganggu Remy, hari ini Remy mulakan semula aktiviti berblog Remy ni dengan semangat yg baru walaupun keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan sangat.

Hari ni Remy x sihat sangat, kepala sedikit pening dan badan terasa lemah (maybe dah terkena selsema yg femes sekarang ni kot, malas nak jumpa doktor). Walaupun dalam keadaan yg tidak berapa sihat, selera makan Remy tetap bagus dan berselera untuk menjamah makanan. Alang-alang dah kawan Remy ajak ke Secret Recipe di Ole-Ole Section 18 Shah Alam tengahari tadi, Remy minta mak Remy hantar Remy ke sana sbb badan Remy x larat untuk bergerak.

Sampai jer kat sana, Remy bungkuskan brownies untuk mak Remy bawa balik dan terus Remy jumpa kawan Remy iaitu Masreyana (Mas). Di bawah ni picture yg sempat kitorang snap, lihatlah mata Remy yg x cukup tidur tu (HATE MY SELF).

Remy.com yg cepat putus asa

Masreyana yg byk memberi Remy semangat

Di bawah ni picture yg sempat Remy snap semasa di dalam kereta sambil menunggu Masreyana print design dia. Picture ni Remy tujukan pada sesiapa yg merindui Remy selama 2 hari ketiadaan Remy di dunia Blogger ni.

Remy memerlukan bantuan kengkawan semua, bantu Remy kuatkan semula semangat Remy seperti sebelum ni. Remy sayangkan semua kengkawan Remy sepertimana Remy sayangkan Mariah Carey, love you all. Mmmuuahhh...

22 comments:

wAtashiwa Nemo-cHan May 20, 2009 at 8:58 PM  

aiyo~~~
ape dh jd yang?
knp jd cm tuh?
saper buat remy?
mana dier orgnyer...????
bgtau nemo cpt...
biar nemo cabut sumer gg dier buat keychain...
pastuh pamer kt muzium....

knp xbgtau nemo?
knp?
knp?
knp?

Blog Anuar Kamaruddin™ May 20, 2009 at 9:23 PM  

remy nakmo cpt putus asa ok...putuskan tali kasut dia! grrr!

Cik AniS GalaxY May 20, 2009 at 9:50 PM  

mata bengkak sgt...
x mau sedey2 ek...syg remy sgt
remy jgn mudah pts asa..betul kata nuar..
kang kami putuskan tali kasut
remy pakai kasut kaki ayam jer

chill babe
muah

Duke Luce Dell'amore May 20, 2009 at 10:15 PM  

mata die bengkak ler..
ade owg cucuk kew??
jahat r owg tu!

rizz May 20, 2009 at 10:47 PM  

aloloo tomey jew die..sgt mwindookan kamooo! :'(

Remy.com May 21, 2009 at 12:45 AM  

eazy,
thanks, spect tu beli kat uptown sec 24 jerk, rm10, murah kn?

tp smart...

Remy.com May 21, 2009 at 12:46 AM  

nemo,
wat keychain nanti bg remy k, huhu...

thanks nemo 4 ur support...

Remy.com May 21, 2009 at 12:46 AM  

nuar,
ok atuk, remy akan cuber kuatkan semangat k...

thanks...

Remy.com May 21, 2009 at 12:48 AM  

kak ros,
thanks, mata tu x cukup tidur, remy x blh nk tidur...

Remy.com May 21, 2009 at 12:48 AM  

jim,
bengkak sikit jerk, esok lusa ok ar tuh...

thanks jim, miss u jim...

Remy.com May 21, 2009 at 12:48 AM  

rizz,
remy mmg tomei pon, miss u too rizz...

Namhkir May 21, 2009 at 1:51 AM  

us = mariah?
tapi u obses with her..
maknenye obses kite jugak??
oooo....haha

Remy.com May 21, 2009 at 2:14 AM  

rikh,
yup, remy obses kat my fren gak, huhu...

Hezesuze May 21, 2009 at 2:07 PM  

halo halo!
nape ni remy oiiii
muka tu da nampak cengkung ler..
jgn jd cam rizz udah ler ek..(opppsss! amponnn rizz)

akak ni remy yg mula2 kite jumpa aritu...cute sgt...

p/s tantek spek tu...bleh pinjam...hehehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah May 21, 2009 at 4:24 PM  

oittt awat?? apa yg berlaku nie??? adoaiii nie yg nak marah nie... kalau ada masalah jangan simpan sorang2 tak elok utk kesihatan... jangan nak kata tak nak menyusahkan kengkawan yek... dalam berkawan tak der istilah nyusahkan key... sama2 kita cuba selesaikan... mana ada masalah kat dunia nie tak der jalan penyelesaiannya... apa guna kawan cam nie... apa lah remy nie... jangan cepat putus asa... kuatkan semangat dan ingat!! kami sumer sayang kamo lebih2 laie ako wakakak suka bila ang tersenyum...

kalau ada pa per masalah just let me know key... i'm ur sis kan...

mummYaeesh May 21, 2009 at 7:36 PM  

kenapa ni dear??btw, cantik ar sunglass tu!

Remy.com May 21, 2009 at 8:13 PM  

kak heze,
muka cengkung sbb tgh berdiet ni...

huhu, nk kuruskan lg badan ni, gempal lah...

akak suka remy yg 1st time kiter jumper erk?

time tu remy chubby lah kak...

Remy.com May 21, 2009 at 8:15 PM  

Q-la,
thanks 4 ur support, u r my sis...

pas ni klo ader masalah lg remy akan kongsi ngan sis Q-la k, Q-la suka tgk remy senyum erk?

remy akan senyum sentiasa lpas ni k...

Remy.com May 21, 2009 at 8:15 PM  

mummyyaeessh,
suka erk sunglass tu?

bli kat uptown jerk, huhu...

bee May 24, 2009 at 1:29 AM  

ganaz r spek die..unik..

Remy.com May 24, 2009 at 4:38 AM  

bee,
ganas erk?
mcm mata lebah kn?

Post a Comment