Remaja...

>> Saturday, May 2, 2009




Belilah Majalah Remaja keluaran 1 Mei 2009.

Wah, kemain Remy promote Majalah Remaja (biasanya Remy baca Maskulin, tapi kenapa Remy promote Remaja erk?). Majalah Remaja ni biasanya adik perempuan Remy yang beli tiap bulan, tapi bulan Mei ni Remy yg beli dulu sebelum dia.

Kenapa erk Remy beriya-iya beli dulu, ada cerita best ker?

Remy beli pagi tadi (2 Mei 2009 / Sabtu) disebabkan ada 5 kenalan MySpace Remy yg suruh Remy beli dari semalam dan suruh buka page 127. Dalam hati Remy maybe ada kisah Mariah Carey, tapi bila Remy buka jerk rupa-rupanya --->>>


Rupa-rupanya di page 127 di bahagian "Lelaki Oh Lelaki" ada perbincangan mengenai "Awek Manja Mengada-Ngada". Di bahagian tu Remy ada kongsi sedikit pendapat mengenai Awek Manja Mengada-Ngada ni. Perbincangan ni dilakukan melalui PM di MySpace, Remy x sangka pula yang pendapat Remy akan diterima dan diletakkan dalam Majalah ni.

Satu jer yang Remy x puas hati, kenapa dalam banyak-banyak gambar Remy yg comel-comel dalam MySpace tu dia pilih gambar selekeh ni juga?. Hurm, next time letak gambar yg comel sikit k...

So kepada sesiapa yg nak mengetahui pendapat remy mengenai Awek Manja Mengada-Ngada ni, silalah beli Majalah Remaja keluaran 1 Mei 2009 ni. Sekarang berada di pasaran yg berdekatan dengan anda, hehe...

20 comments:

Eazy Izzuddin May 3, 2009 at 12:39 AM  

wah!!
nak beli lah..
tgk remy...
ehehe
mintx sign bole??
=P
xD

Remy.com May 3, 2009 at 12:43 AM  

eazy,
belilah, cuber bacer pendapat remy, lawak jerk sbb time tu remy da nak masuk tidur, so pendapat remy pon ntah aper ntah...

nak minta sign?

wah, da mcm artis jerk...

rizz May 3, 2009 at 12:56 AM  

wahhh remy msuk mjlah..! hehe jeless sgt taww!:p

Remy.com May 3, 2009 at 12:58 AM  

rizz,
jeles lah puas-puas k, remy suka klau rizz jeles, huhu...

Blog Anuar Kamaruddin™ May 3, 2009 at 1:36 AM  

wah kemen glamzzzzzzzzzzzzz! ;)

mummYaeesh May 3, 2009 at 3:08 AM  

wah..artis uols skang ni ek!woohoo..
nak signnnnnnnn

Remy.com May 3, 2009 at 12:14 PM  

nuar,
ni glamzzzzzz yg x disengaja, huhuhu...

Remy.com May 3, 2009 at 12:14 PM  

mummy,
remy bukan artis tp remy PA Mariah Carey

Namhkir May 3, 2009 at 1:46 PM  

congrats..mesti Mariah will be proud.lol

Remy.com May 3, 2009 at 2:34 PM  

rikh,
mariah baca ker remaja?

lawak lah rikh ni, tp maybe mariah gunting keratan tu and simpan dlm gallery dier kn?

AiZouL tHe aBg keChiK... May 4, 2009 at 12:27 AM  

ptut msuk kan pic remy yg telah disuntik kan
bru meletops satu msia tgk..
lareeekkkk...

Remy.com May 4, 2009 at 12:04 PM  

zoul,
btol tu, patutnyer letak pic remy yg berdahi licin kn?

huhu...

Hezesuze May 4, 2009 at 12:27 PM  

ambooi3...ni bleh mndatangkan jeles ni...!!wakaka

sib baik kuar ngan remy time lom masuk majalah kalo idak maunye kene serbu mntak sign...hehehe

Remy.com May 4, 2009 at 12:28 PM  

kak heze,
ader2 sajo akak ni,

||| PöJìé PööH ||| May 4, 2009 at 11:29 PM  

Wahhh no wonderrr Remy kne kaco smlm..
Ada plak kwn² mintak no Remy.. Sbb nih ker??
Klo letak pic yg comel haross abess stock Remaja kat kedai² mamak tuh!
Hahaha!!

Remy.com May 5, 2009 at 1:49 AM  

pojie,
ader yg minta no remy?

tu la, diorang g letak pic ni, huh...

Cik AniS GalaxY May 6, 2009 at 3:18 PM  

cik anis dah beli
tp x perasan pun muka remy.
biasa la kalo beli remaja mesti bab wanita jer dok baca...

ok skg jgk anis baca comen remy ek..
femes le remy pas nie

Remy.com May 6, 2009 at 8:11 PM  

anis,
x der la femes pon, klo cover tu ok ar gak kn?

Anonymous,  December 31, 2010 at 5:34 PM  

bagus2 you punya gambar

Post a Comment