Tak Berdaya...

>> Tuesday, May 12, 2009




12 Mei 2009 (Selasa)

Hari ni merupakan tarikh yg dinanti-nanti Remy selama ni iaitu menghantar Final Project yg selama ni Remy usahakan. Sepatutnya Remy dalam keadaan happy hari ni, tapi disebabkan tidak bermaya maka Remy tersangatlah diam dan lemah di dalam kelas tadi. Remy x tau kenapa Remy masih lagi lemah semenjak pulang dari Ulu Yam pada 10 Mei lepas, nak bergerak x berdaya, nak senyum x mampu dan berjalan pun dah macam orang mati kucing.

Remy x pernah rasa seteruk ni, maybe sbb cuaca yg panas sekarang ni dan x cukup tidur. Remy harap mulai esok keadaan Remy akan semakin elok sbb cuti ni Remy bercadang nak window shopping sensorang kat kawasan KL (sensorang supaya dapat menikmati pemandangan, cewwah...)

16 comments:

Eazy Izzuddin May 12, 2009 at 6:17 PM  

hiks..
selamat berwindows shopping...
xD

ciK jUkoGYu May 12, 2009 at 6:37 PM  

kat meysia skang panas ek?kat sini pon panas sgt..adeeiii..54'c..sadis..sadis....
window shopping?waaaaa...best bangat!lg best shopping trus..!hik!hik!

AiZouL tHe aBg keChiK... May 12, 2009 at 7:25 PM  

steady la..
manyak minum air bkhasiat eh..
kontroversi sgt..
huhuhu

Hezesuze May 12, 2009 at 7:55 PM  

aha! tu ler pasal berendam tahap kingkong lagik...tu yg keletihan kekdahnye...

aik! nak p window shoping sorang2??? wah bleh sis ikut...nak itooooottt!

p/s smpai arini pun letih siut...

Duke Luce Dell'amore May 12, 2009 at 8:44 PM  

cian die..
dlm sesakit tu pun,niat nk tgok "menadangan indah" tetap ade kn???remy sgt noty!

tu r,dh biasa sgt duk kt dlm salji ngan MC, skrg dh xleh nk kene matahari plak dah..ishq3x...

Namhkir May 12, 2009 at 8:44 PM  

panas kan cuaca skrng?
rse cam nak pengsan..
lol

rizz May 12, 2009 at 8:51 PM  

wahh nk itottt hahhahahak... remy rehat2 k.nmpak susut la u:)

Remy.com May 12, 2009 at 10:15 PM  

cik jukogyu,
yerker?
wah, panasnyer, da blh goreng telur...

Remy.com May 12, 2009 at 10:16 PM  

aizoul,
sgt kontroversi kn?
huhu...

Remy.com May 12, 2009 at 10:16 PM  

kak heze,
tu ar pasal, berendam x hengat dunia, penatttt...

Remy.com May 12, 2009 at 10:16 PM  

jim,
tu ar, remy da lamer x jumper MC, rindu lax...

Remy.com May 12, 2009 at 10:17 PM  

rikh,
panaskn?

u jgn lah pengsan k, huhu...

Remy.com May 12, 2009 at 10:17 PM  

rizz, nk ikut?

huhu...

remy da susut erk?
remy nk 40kg...

Cik AniS GalaxY May 12, 2009 at 10:29 PM  

jg diri dear
byk2 kan rehat
dgr ckp abg aizoul kecik 2...hahaha
mmg kontroversi.
air khasiat sesuai utk wanita sahaja

lareeeeeeekkkk

Remy.com May 12, 2009 at 10:30 PM  

cik anis,
remy x faham, air khasiat tu bukan mineral water ker?

Post a Comment