Thanks Nuar...

>> Friday, May 8, 2009




Hari ni pelbagai aktiviti yang Remy lakukan tapi satu aktiviti ni jer yg dapat Remy ingat (yang lain terus terpadam). Aktiviti yg Remy maksudkan adalah menyambut burthday Remy yg ke 22 bersama kawan baik Remy sejak MySpace lagi hinggalah sekarang ni di Blogger, x sangka Remy dah 22 tahun dan semakin dewasa (rasa macam nak remaja balik). Siapa x kenal kan Anuar, Anuar lah yang memperkenalkan Remy tentang dunia ber Blogger ni.

Ceritanyer begini :

Pada pukul 4.08 pm tadi, Remy dapat panggilan mengejut dari Nuar yang tetiber ajak Remy keluar pada pukul 7.00 pm di Pavilion (dalam panggilan tu Nuar ketawa jer memanjang). Time Nuar call tu Remy sebenarnya tgh bersiap nak pergi ke Sunway Pyramid untuk edit style rambut Remy ni di A Cut Above (style sekarang ni baru Remy suka). Disebabkan hari ni Remy free, Remy bersetuju untuk jumpa Nuar pada pukul 7.00 pm di Pavilion tapi Remy sampai pada pukul 7.30 pm (sorry k wat Nuar tunggu 30 minit).

Lokasi pertemuan kami di Carl's Jr iaitu lokasi Remy dan Nuar berjumpa pada pertama kalinya di zaman MySpace (x sangka Nuar still ingat).

Thanks Nuar for the Present...

Remy yg disuruh Nuar pura-pura x perasan (lawak jerk...)

Remy makan fries ni 5 ketul jer sbb tgh diet, hehe...

Gambar Nuar ader juga tapi kenapa x letak erk?

Kitorang tengok Star Trek pada hari pertama ditayangkan, time nak masuk pawagam ni ada pula cerita lawak yg berlaku iaitu kitorang salah masuk. Dah sah-sah dekat tiket tu terpampang no 12 tapi kitorang masuk no 13, siap cari tempat duduk lagi.

Star Trek ni best sesangat, daripada 5 bintang Remy bagi 5 bintang sebab semuanya best. Jalan cerita best dan ada unsur-unsur lucu, mendebarkan, sedih dan yg paling penting memeranjatkan kitorang.

Habis jer Star Trek ni, kitorang terus menuju ke Monorail untuk ke rumah masing-masing. Walaupun singkat pertemuan ni, tetapi penuh dengan kenangan dan gelak ketawa.

Thanks Nuar for the present, Famous Amos (hand made cookies) beserta balang yg sangat cantik dan juga video ni.

video

Kepada kengkawan semua, thanks sebab still ingat Remy terutamanya Cik Wanie yg begitu awal wish (lawak jer Cik Wanie ni, ketawa x henti-henti Remy dibuatnyer). Dan thanks juga kepada kengkawan Blogger yang sudi membuat entry berkaitan Remy, love you so much...

http://anuarkamaruddin.blogspot.com/
http://aizoul.blogspot.com/
http://pojiepooh.blogspot.com/
http://cintawanie.blogspot.com/
http://anisgalaxy.blogspot.com/
http://rizzirhamy.blogspot.com/
http://erimoanaqie87.blogspot.com/

24 comments:

mummYaeesh May 8, 2009 at 6:49 AM  

alahai birthday remy ke??bile tu??
anyway happy belated birthday yerk!

p/s: hensem ar nuar tu!woohoo

Remy.com May 8, 2009 at 7:35 AM  

mummyaeesh,
aah, sambut simple jerk sbb remy x suka sgt sambut birthday semenjak umur remy 20 sbb mkin tua...

WaNz HaQQ May 8, 2009 at 8:33 AM  

Happy Belated Bufday!!!
May God Bless you
with joy and happiness
chill!!

rizz May 8, 2009 at 9:10 AM  

wah2 femes amoss heheh sedap3! nk gakk

Blog Anuar Kamaruddin™ May 8, 2009 at 10:08 AM  

remy kapten

nuar komander yg telinga tajam tuh

kikiki

Namhkir May 8, 2009 at 11:19 AM  

hye Happy Bday!!
sorry...
Chris Pine soooo hot..
best ek?.nanti la i tgk..lol

Eazy Izzuddin May 8, 2009 at 11:30 AM  

HAppY birthday to you remy....
xD

Hezesuze May 8, 2009 at 1:08 PM  

laaaa besday remy ke??? bila tu??? anw, hepi belated besday yea...

wah femes emos tu fev akk tau...nyam nyam....

p/s ermm bila plak akk dpt jumpa si nuar ni...

||| PöJìé PööH ||| May 8, 2009 at 2:30 PM  

where is http://pojiepooh.blogspot.com??
never dapat credit..
Remy never nk ingat Pojie..
okla...
:'(

Kenek May 8, 2009 at 4:22 PM  

hepy belated burfday..
hihi..
dah 22 upenyer.
tua2
ish2
hehe

Nur Farhana Abdullah May 8, 2009 at 6:00 PM  

Ohh.. Inilah dia REMY JJ yg popular di abad ini.. Mukanya terpampang di mana-mana blog.. Hak hak hak..

Selamat hari lahir Mista Remy? Camtu kan depa panggil? Heehee.. Hoping that all your dreams will come true and happy always.. =)

Salam knalan dari saye.. Smile.. =)

Remy.com May 8, 2009 at 9:21 PM  

rizz,
nak ker?

tunggu birthday rizz k, huhu...

Remy.com May 8, 2009 at 9:22 PM  

komander nuar,
jalankan tugas anda sbg kapten sekiranya remy x kembali lg, cewwah...

Remy.com May 8, 2009 at 9:22 PM  

rikh,
mmg best ceriter star trek ni, tgk lah k...

Remy.com May 8, 2009 at 9:25 PM  

kak heze,
x tau erk bday remy?

huhu...

Remy.com May 8, 2009 at 9:49 PM  

pojie,
so sorry sbb remy x follow ur blog, hehe...

sorry k, anyway thanks so much...

Remy.com May 8, 2009 at 9:50 PM  

kenek,
thanks, mmg dah tua dah pun, hehe...

Remy.com May 8, 2009 at 9:51 PM  

farhana,
thanks, popular ker remy ni?

no la, simple jer, x jj pun (cuma Jambu, weks)

AiZouL tHe aBg keChiK... May 9, 2009 at 2:14 AM  

jumpa kat ulu yam..
ada light2 dr zoul ok
jgn harap lebih2
biasa ajer

Remy.com May 9, 2009 at 9:55 PM  

zoul,
ok, remy x kisah...
yg penting ikhlas dari zoul, cewwahhh...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah May 12, 2009 at 2:38 PM  

alahai melepas aku wakakak sorry remy ngak ada adiah tukmu huhuhuhu sampai sana baru taw besday kamo nanti aku kasi yek namo majuk key... just hentak2 kaki jew yekw akakka

Remy.com May 13, 2009 at 12:27 AM  

remy x hentak kaki, remy juz kepit bibir...

Post a Comment