Bloggers Gathering @ Titiwangsa (intro)

>> Monday, June 29, 2009


Remy baru terhegeh-hegeh nak mengupdate entry mengenai Bloggers Gathering yg telah berlangsung dengan meriahnya di Taman Tasik Titiwangsa pada 28 Jun 2009 yg lepas (Ahad), padahal kengkawan lain semuanya dah selesai mengupdate. Sorry sesangat sbb Remy teramat bz (biasa ar hari Isnin) sampai nk on9 pun amik masa yg lama.

Back to the story...

Hari Ahad yg lepas (28 Jun 2009) telah berlangsungnya Bloggers Gathering yg amat meriah di Taman Tasik Titiwangsa dengan tema warna HITAM & PINK. Perjumpaan tersebut bermula pada pukul 9 am tapi Remy sampai sana pada pukul 10.50 (lagi 10 minit Remy akan lambat 2 jam, sorry...). Remy lambat disebabkan x tahu jalan nak ke sana, padahal Remy dah bergerak dari rumah Andy pada pukul 8.50 am lagi (x sangka Andy pun x tahu jalan nak ke sana, hurm). Sebenarnya Andy pun nak join sama tapi disebabkan dah terlambat nak ke kerja, Remy hantarlah Andy ke tempat kerja dulu (kang kena marah ngan boss lak dia, cian).

Lepas jer hantar Andy, Remy terus message Kak Heze untuk minta direction ke Taman Tasik Titiwangsa (seb bek El ada untuk memberi penerangan yg terang, jelas dan padat, huhu... Sorry yer Kak Heze sbb Remy asik suruh call jer masa tu, kredit Remy dah habis time tu (nampak jer Shell terus Remy topup).

Sampai jer kat Taman Tasik Titiwangsa, Remy dibantu El untuk mengangkat Banner dan tiba-tiba dari jauh jantung Remy berdegup kencang sebab nampak ramai sangat yg datang masa tu.

Remy & Andy (sempat bergambar lagi dalam kereta)

Remy & Wanie (rindu sesangat kat Wanie, mmmuahh...)

Remy & Rizz (2 jejaka tampan pada masa tu, perasan...)

Remy & Q-la (kita dah macam adik beradik kn, rapat jerk...)

Remy & El-Zaffril (lawak komen El tentang gambar ni, biarlah rahsia k komennya)

10 comments:

atty's June 30, 2009 at 8:32 AM  

hi remy..gambar ngn kty takde ke..heheheh..

Cik Wanie June 30, 2009 at 8:33 AM  

missu too syg,
nasib baik tegur kan,
kalau x,
(mcm wanie ckp on the phone tuelah smlm)
hik hik hik...

u are alwaz in my heart dear...
(nuar,wanie,remy)
ingat lagi kan bulan april 2008 ??
kenangan bersama....
dan selamanyaaaaaa

Remy.com June 30, 2009 at 8:36 AM  

wanie,
Remy ttp ingat, atuk, nenek dan cucu...

huhu...

miss uuuuu...

Remy.com June 30, 2009 at 8:42 AM  

kak atty,
tu lah, x sempat kiter nk bergambar kn?

next time kiter jumpa lg k...

rizz June 30, 2009 at 9:55 AM  

tantekk kan gmba kte ber2 wakakka mmg besh laa aritu

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah June 30, 2009 at 11:03 AM  

comei jer kan pic kita berdua wakakak sememangnyer kita dah cam adik bradik kepada yg jeles dan ada nawaitu nak menggosip siap sedia lew... asal terdetik jew kat atie kompom lesung aku dah melayang kat kepala korunk wakakaak

p/s : nak jumpa andy gakkkkkkkkkkkkkkk x kiraaaaaaaaaaaaaaa wakakakaka

Remy.com June 30, 2009 at 2:23 PM  

rizz,
mmg tantek gmbr kiter berdua kn?

Remy.com June 30, 2009 at 2:23 PM  

nuar,
btol tu, remy ingat nk dtg kol 12 masa da nk abis, huhuhu...

Remy.com June 30, 2009 at 2:24 PM  

q-la,
pic kiter berdua mmg cantik terutama yg bernama remy tu...

kn?

kn?

Post a Comment