Bloggers Gathering @ Titiwangsa (mensyekek)

>> Tuesday, June 30, 2009


Sambungan...

Habis jer sesi pertukaran hadiah dan menerima hadiah dari Ayu, kitorang terus ke medan makan untuk mensyekek habis-habisan (tapi mkn sikit jer sbb Remy da mkn kat umah Andy) and tengah diet...

Remy & Q-la, sempat lagi pose maser minum ni (boleh tersedak klo salah pose)

Kak Heze & Petani (Kak Heze x abis-abis ngan petani, ehemmm...)

Suasana sunyi di medan makan, Remy suka sgt jeruk buah tu (nyummy...)

Sambil mkn, kitorang tgk lah permainan yg dilakukan diluar sana...

Tengoklah betapa laparnyer si Q-la ni, sampai meleleh-leleh air liur masuk dlm makaroni...

Ofcoz pic ni diambil oleh Rizz, sama macam si petani (x abis2 depan camera)

Q-la after kekenyangan, 5 kali si Q-la ni sendawa, kuat pulak tuh sampai bergegar telinga Remy ni... Lariiiiikkkk...

Ofcoz ar ni Remy kan, hehehe...

Kak Heze & petani again, hurm mentang2 baju samer kaler kn...

After makan, kitorang pun bergambar lagi dan melompat-lompat untuk mengelakkan sakit perut yg berpanjangan & supaya makanan cepat dicerna...

And last, thanks 4 Kak Suziey & the gang sbb buat gathering ni. Happening sesangat, x kan kulupakan hari2 bahagia ni. Tapi sedeh sbb x dapat bergambar sesamer, next time k...

Apakah aktiviti seterusnya?
Nantikan k, hehehe...

14 comments:

rizz June 30, 2009 at 9:59 AM  

wahh mecekik time yg pling besshh rizz rase wanie yg bwk kek coklat sedaspp laa..desert buah buahan remy pon rizz sukee ekekee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah June 30, 2009 at 10:43 AM  

ang mmg keji kan remy wakakaka statement ang tuk aku kemain sengal laie wakakaka

yea... xtvt melompat lebih tinggi dan saper melompat lebih rendah harus di denda wakakakaka

Remy.com June 30, 2009 at 11:50 AM  

rizz,
aah, sedap sesangat kek cokelat tu kn?

Remy.com June 30, 2009 at 11:50 AM  

nuar,
opcoz, cantik sgt kn?

Remy.com June 30, 2009 at 11:51 AM  

q-la,
hehe, tau x per...

time taip tu remy da gelak terguling2 tau...

Namhkir June 30, 2009 at 12:17 PM  

hahaha..i pun suka jeruk!
diet diet diet..sigh.

Chagall June 30, 2009 at 1:01 PM  

syoknya! and sangat meriah!

Remy.com June 30, 2009 at 3:05 PM  

rikh,
yup, kiter sesamer suker jeruk kn?

jom g penang bli jeruk byk2 jom...

Remy.com June 30, 2009 at 3:06 PM  

pojie,
nper jeles?
jeles sbb remy g erk?

x mo la k, next time kiter g sesamer...

Remy.com June 30, 2009 at 3:06 PM  

eazy,
jeles ker?

silalah jeles lg k...

Remy.com June 30, 2009 at 3:06 PM  

chagall,
mmg sgt mariah kn?

Post a Comment