Kak Heze menerjah...

>> Monday, June 22, 2009

Jumaat lepas (19 Jun 2009) Remy telah didatangi oleh seorang pelanggan yg sungguh baik bersama anaknya yg sangat comel, dia datang untuk membuat buku resit cateringnya yg dah nak habis. Mesti kengkawan semua dah tau kan siapa pelanggan yg Remy maksudkan ni sebab Remy lambat sikit mengupdate, hehe...

Pelanggan yg Remy maksudkan diatas adalah kakak Remy, kak Heze yg sangat comey bersama anaknya Haikal (betul kan nama anak kak Heze ni?). Kak Heze datang dalam pukul 4 or 5 pm, Remy x perasan masa Kak Heze da sampai (tiba-tiba ada suara yg sayu-sayu memanggil nama Remy). Time Kak Heze datang Remy tengah buat Rubber Stamp, besar juga saiz Rubber Stamp yg Remy wat time tu (x pernah tgk sebesar tu, huhu...).


Thanks k Kak Heze sbb sudi datang menjadi pelanggan Remy, rindu sesangat kat kengkawan yg lain tapi apa nak buat sbb Remy tengah praktikal kan, hurm... Tapi, kita boleh berjumpa kalau ada antara kengkawan semua ke Bloggers Gathering yg akan diadakan di Taman Tasik Titiwangsa pada 28 Jun 2009 (Ahad).

Owh yer, mengenai banner yg akan digunakan untuk Bloggers Gathering tersebut Remy dah siapkan. Sebenarnya ada sedikit kesilapan pada banner yg Remy wat minggu lepas, Remy terbuat bunting (nasib baik Kak Heze perasan).

Contoh banner yg diinginkan oleh penganjur, hehe...

Banner yg telah Remy edit, simple kan?. Walaupun tiada bunga seperti yg diinginkan oleh penganjur, banner ni tetap berseri dengan adanya beberapa ekor butterfly yg berterbangan (teringat lak lagu butterfly nyanyian Mariah Carey, hehe...).

To Kak Heze,
Remy dah kurus ker?. Maybe sebab banyak membuat pergerakan dalam masa sebulan ni, hehe...

18 comments:

Hezesuze June 23, 2009 at 8:46 AM  

'pelanggan yg tomei' akak suke3...hehe tomei ke?????

oppps! Haikal tu nama anak akak yg sulong ler...yg kocik tu si syafiq ler...huh!

wow! tantek kan banner tu...suke3

p/s nnti akak nk tmpah lg banner tu family gath akak bln Julai ni nnti...tunggguuuuu

rizz June 23, 2009 at 9:16 AM  

tanteknya banner..alaa rizz x suree r dp join ke x..adoi:'(

Namhkir June 23, 2009 at 10:26 AM  

eh u keje there ke??
ooo..at least ur good with designing and stuff.
i ni..hurrrm.

Remy.com June 23, 2009 at 11:06 AM  

wah kak heze,
tempah kat remy k, remy wat yg terbek tuk akak...

hehe,

akak mmg tomei, tp remy lagiiii tomei, huhuhu...

Remy.com June 23, 2009 at 11:11 AM  

nuar,
tu kena tanya penganjur, huhu...

Remy.com June 23, 2009 at 11:56 AM  

rikh,
hehe, jeles ar tuh, huhu...

sabar jer k, u r the best rikh...

AiZouL tHe aBg keChiK... June 23, 2009 at 2:30 PM  

x dpt join kot gathering tu
aku kat kg skrg
tgh cuti sem

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah June 23, 2009 at 2:36 PM  

lawanyer hehehe agak2 kalau aku nak tempah wat banner aku kahwin nanti leh kurangkan harga tak?? ang wat lelawa taw wakakakka motip aku nie wakakaka

Remy.com June 23, 2009 at 3:56 PM  

ok zoul,
bestnyer duk kat kmpg, hehe...

Remy.com June 23, 2009 at 3:57 PM  

q-la,
nak lelawa & nak murah?

wah...
banyak cantik, huhuhu...
tp ok la, sbb q-la nk kawen kn, huhu...

Eazy Izzuddin June 23, 2009 at 8:24 PM  

nnti eazy terjah mengejut
tgg.....
=P
xD
tgk lah klu rajin
hehehe

Remy.com June 23, 2009 at 10:37 PM  

eazy,
jgn la mengejut sgt, kang mati lak remy kat situ, huhuhu...

Nadzrah June 24, 2009 at 5:09 PM  

cantek itu banner!!
nak satu!
ahahah~

Remy.com June 24, 2009 at 11:56 PM  

nadzrah,
nak satu jerk?
huhu...

Cik AniS GalaXy June 25, 2009 at 10:19 AM  

kembang kak heze jap
remy dok puji dia...hehe
tp betul kak heze ckp
remy makin kuwus.
x mau stress sgt keje k dear..

miss u dear
insyaAllah kite jumpa ahad nie k

Remy.com June 25, 2009 at 11:17 AM  

anis,
yerker?
kurus kn indah, cewwah...

kiter jumper ahad ni k, x sabarnyer...

Post a Comment