Last Entry from Remy...

>> Saturday, June 13, 2009


13 Jun 2009 (Sabtu)

Ni adalah entry terakhir dari Remy buat kengkawan semua. Remy nak minta maaf sebab dah lama Remy x mengupdate Blog dan baru sekarang Remy dapat update, Remy ingatkan nak wat entry mengenai pengalaman selama 2 minggu Remy praktikal tapi bila buka jer Blog Remy terus x der mood untuk wat new entry tapi kepada ingin menDELETE Blog ni.

Kepada kengkawan semua, terima kasih sebab sudi menjadi sahabat buat seseorang yg bernama Muhammad Rahimi (Remy) selama ni. Remy hanyalah seorang manusia yg hanya dapat mengatur tetapi Allah yg menentukan.

Remy mmg x sepatutnya mendapat kegembiraan, hidup Remy hanyalah untuk melihat orang lain gembira dan memendam perasaan gembira yg ada dalam hati ini sendirian. Bila Remy tengah bahagia, orang lain menganggap yg Remy dah lupakan mereka, sebenarnya Remy x pernah melupakan anda semua tapi MASA yg menghalang. Kalau boleh mmg Remy x nak ambil praktikal sbb penat yg teramat tapi disebabkan ibunda tercinta Remy yg telah membesarkan Remy dari dlm kandungan lagi Remy harungi juga utk 3 bulan ni.

So kepada sesiapa yg menganggap Remy telah berubah, dah x seperti dulu, sombong, lupa kawan, dan sebagainya, anda x perlu risau sbb Remy akan menghilangkan diri buat selamanya. Remy akan DELETE account Blogger ni secara perlahan-lahan iaitu membuang satu persatu entry yg telah Remy buat selama ni bermula Isnin depan. No new entry untuk Blog Remy selepas ni, so jgn lah kunjungi lagi Blog ni k...

Kepada sesiapa yg terserempak dengan Remy kat luar nanti janganlah tegur k sbb Remy ni seorang sahabat yg SOMBONG, kalau boleh tolaklah Remy ke mana-mana yg boleh buat Remy lesap dari dunia ni. Thanks sbb sudi baca entry penutup bagi Blog ni, mulai hari ni http://www.87remy.blogspot.com telah pun mati dan x berfungsi.

14 comments:

||| PöJìé PööH ||| June 13, 2009 at 9:21 AM  

ala Remy knp nih??
alaaaaa...
jgn ler macam nih..
POjie kan ada sntiasa bsama kamu..
kwn2 lain pun sama tau!!
plsss...

b-boy June 13, 2009 at 9:41 AM  

alaa... nape tiba2 jer...?hmmmm

Blog Anuar Kamaruddin™ June 13, 2009 at 10:29 AM  

delete akaun nih? sbb ada kemunculan URL yg baru kan kan kan? ;)

Cik AniS GalaXy June 13, 2009 at 1:35 PM  

aiyooo
sape plak yg kuang ajor ckp remy sombong
sbr k kami semua phm keadaan remy..

Duke Luce Dell'amore June 13, 2009 at 1:46 PM  

erk???
pas Myspace,blog pun nk delete ke yang oi??
jgn r camni..
watpe nk lyn ngan kata2 owg mcm tu??rilek r..

Chagall June 15, 2009 at 2:49 AM  

err...Remy...why should u think about what others say? Actually I am quite disappointed since I was just about to get to know you - as one of Mariah's fans. Rasanya tak perlu sampai nak tutup blog, kan? Hope you rethink about your decision - unless your decision (quitting from blogging world) is your will.

- Ace, UNiSEL -

rizz June 15, 2009 at 9:13 AM  

kenapa la jd begini?!.....remy da x syg rizz lg kan.

Hezesuze June 15, 2009 at 5:01 PM  

aiyooo!! nape nak delete blog plak ni...aduyaiii akak bru je kenal ngan remy..lom mesra2 lagik...

ni mesT ada tsentap ape2 tak ni??? alah..jgn ler camtu...b strong okey

Nadzrah June 16, 2009 at 1:57 PM  

but why!!???
alaaa remy...
kurang la kawan blogger nad camne
isk2
nakmo delete ye..

CikLola June 19, 2009 at 10:41 AM  

hope remy xdelete yek blog neh..
although lola neh jarang komen4..tp lola rajin mgikuti blog kamu n mber laen..
ape3 pn just ignore what other people said to u...
mayb dowang jeles tuh..
u still have ur best frenz rite...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah June 23, 2009 at 2:41 PM  

erk apa kes nie??? kenapa mesti nak wat sesuatu yg kamu sendiri tak inginkan ianya terjadi??? kalau kamu buat bermakna kamu telah kalah kepada musuh kamu... eleks... kami masih menyayangi kamo... yg lain leh blaaaaaaaaa keyyyyyyyyyyy...

Post a Comment