Memoirs of An Imperfect Angel

>> Friday, June 26, 2009

Wah, kemain tajuk entry kali ni, sebenarnya ni adalah nama album terbaru Mariah Carey yg akan dilancarkan pada 25 Ogos 2009 iaitu Memoirs Of An Imperfect Angel. Hari ni cover untuk Memoirs Of An Imperfect Angel telah dipamerkan, di bawah ni adalah cover untuk album terbaru MC. Kalau nampak kat kedai-kedai CD yg berdekatan ngan rumah anda semua, belilah yer (gerenti x menyesal sbb semua lagu MC best-best).



Di bawah ni adalah alasan kenapa Mariah memilih gambar-gambar di dalam album terbarunya sebagai cover album.

"The reason I chose to use 3 images for the cover is cos there are a lot of different emotions and stories revealed on this album. I knew it might leak 2day so I figured might as well give it a nice debut:) Hope "You like this and you know it"(sung like "its like that" haha
" - Mariah.

Dan di bawah ni adalah ucapan takziah dari Mariah Carey di dalam Twitter atas pemergiannya Michael Jackson.

"I am heartbroken. My prayers go out to the Jackson family, and my heart goes out to his children. Let us remember him for his unparalleled contribution to the world of music, his generosity of spirit in his quest to heal the world & the joy he brought to his millions of devoted fans throughout the world. I feel blessed to have performed with him several times & to call him my friend. No artist will ever take his place. His star will shine forever." - Mariah

17 comments:

Duke Luce Dell'amore June 26, 2009 at 7:51 PM  

gitu!
peminat setia MC ni kmain lg!

meriah nenen silikon MC tu kn??
kikikiki..

Hezesuze June 26, 2009 at 8:40 PM  

wah! tantek cover album MC ni..suke3

lgik tang tetek dia tuh..mabeles! eee geram pun ade...wakaka

Chagall June 26, 2009 at 9:06 PM  

Yeah! Finally revealed jugak cover album ni. Herm...MJ dah tak de. Hilang satu sinar. Sorry for him from me.

Eazy Izzuddin June 26, 2009 at 9:14 PM  

lawa la cover die...
xD
hahaha
kak heze x abes ngn tetek MC nih
=P
xD

Remy.com June 26, 2009 at 9:42 PM  

jim,
kejam, tu original k, huhuhu...

Remy.com June 26, 2009 at 9:42 PM  

kak heze,
mabeles kn?
selembut baldu k, huhuhu...

Remy.com June 26, 2009 at 9:43 PM  

yup, lawa kn cover dier chagall...

MJ x der tp MC still ader...

Remy.com June 26, 2009 at 9:44 PM  

eazy,
kak heze jeles bebenor ngan nenen MC, klo jumper ntah aper yg kak heze wat...

Blog Anuar Kamaruddin™ June 26, 2009 at 10:16 PM  

memang mabeles! sokong kak heze! ;D

Remy.com June 26, 2009 at 10:17 PM  

nuar,
samer gak?
huhu, kijam korunk...

tu ori k, bukan tu yg ditgk tp bakat dan suarer mc yg ditgk, cewwah...

huhu...

Namhkir June 27, 2009 at 1:27 AM  

such a mc freak. even takziah pun from mimi's.lol

rizz June 29, 2009 at 9:21 AM  

mc mmg hebat lah! n then takziah utk mikael aka mikel jekson

Remy.com June 29, 2009 at 12:30 PM  

rizz,
mmg hebat kn mc, huhuhu...

Anonymous,  November 3, 2009 at 10:50 PM  

hurmm hye.. album memoirs tue ad booklet x kat dlam dia?? sama mcm international edition x??

Post a Comment